Ajankohtaista

Kevään yhteishaun tulokset julkaistu

Julkaistu 2015-07-01 09:48:41 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulu on julkaissut omien hakukohteidensa tulokset.  Kaikki korkeakoulut ilmoittavat tuloksensa viimeistään 3.7. 

Hakijat näkevät kokonaistilanteensa hakukohteittain kirjautumalla Oma Opintopolku- palveluun. Hyväksytyn hakijan on suositeltavaa vahvistaa opiskelupaikkansa sekä ilmoittautua lukuvuodelle 2015–2016 Opintopolussa. Opiskelupaikka on vahvistettava viimeistään 17.7 klo 15.00 mennessä. Huomioithan, että ennen kaikkien tulosten julkaisua voit vahvistaa paikan Opintopolussa mikäli se on korkein hakukohteesi tai alempi hakukohde, mutta ylimmät hakukohteet ovat hylättyjä.

Kaikille kevään yhteishaussa hakeneille lähetetään lisäksi tuloskirje postitse, josta hakija näkee tilanteensa hakukohteittain sekä valintatapajonoittain. Kaikki uusille opiskelijoile tarkoitettu tieto ( mm. opetuksen alkaminen, todistusten tarkistaminen) on kerätty Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijaportaaliin.

Varasijalle jääneiden on mahdollista tulla hyväksytyksi kesän aikana sijoittelun edetessä. Sijoittelu tehdään kerran päivässä, arkipäivisin.  Sijoittelu päättyy 12.8 klo 15.00, jonka jälkeen varasijapaikat peruuntuvat. Varasijalta hyväksymisestä lähtee hakijalle automaattinen viesti Opintopolusta, jolloin opiskelupaikan voi käydä vahvistamassa Oma Opintopolussa.

Mahdolliset lisähaut järjestetään 13.8 alkaen ja niistä ilmoitetaan ammattikorkeakoulun sivuilla myöhemmin kesällä.

Lisätietoja:

Hakijapalvelut

hakijapalvelut@vamk.fi

 

Takaisin