Ajankohtaista

Kansainväliset päivät Vamkissa

Vaasan ammattikorkeakoulu, Vamk täyttyy kansainvälisistä vieraista 14.-18.3. Viisi päivää kestävän International Days -tapahtuman isäntinä toimivat Vamkin tekniikan koulutusyksikkö sekä sosiaalialan osasto kv-toimiston henkilökunnan avustuksella.

International Days -tapahtumassa kannustetaan niin opiskelijoita kuin henkilöstöä ulkomaan opiskelija- tai asiantuntijavaihtoihin. Teemapäivien tapahtumat tarjoavat ammatillisen tiedonvaihdon lisäksi erinomaiset kansainväliset verkostoitumismahdollisuudet esimerkiksi erilaisia yhteisiä projekteja silmällä pitäen.

Vamkin tekniikan ja sosiaalialan opiskelijoille tarjotaan ulkomaisten yhteistyökorkeakoulujen edustajien luentoja Vamkin Palosaaren kampuksella ti 16.3. ja ke 17.3. Belgiasta, Saksasta, Iso-Britanniasta, Virosta, Venäjältä, Kyprokselta, Itävallasta, Unkarista ja Liettuasta saapuvat korkeakoulukumppanit kertovat koulutusalakohtaisista aiheistaan, maastaan ja korkeakouluistaan.

Vierailla on päivien aikana mahdollisuus tutustua myös alueen työelämään ja yrityksiin, koulun tiloihin ja palveluihin sekä viettää vapaa-aikaa osastojen henkilökunnan kanssa.
 
Lisätietoa saa koulutusosastoilta ja kv-toimistosta.

Takaisin