Ajankohtaista

Kansainväliset päivät VAMKissa 14.-16.3.

Julkaistu 2011-03-10 08:20:11 EET.

Vaasan ammattikorkeakoulu, VAMK täyttyy kansainvälisistä vieraista 14.–16.3. Kolme päivää kestävän International Days -tapahtuman isäntänä toimii VAMKin liiketalouden ja matkailun koulutusyksikkö.

International Days -tapahtumassa kannustetaan niin opiskelijoita kuin henkilöstöä ulkomaan opiskelija- tai asiantuntijavaihtoihin. Teemapäivien tapahtumat tarjoavat ammatillisen tiedonvaihdon lisäksi erinomaiset kansainväliset verkostoitumismahdollisuudet esimerkiksi erilaisia yhteisiä projekteja silmällä pitäen.

Kansainvälisyys on erottamaton osa VAMKin toimintaa ja opetusta. VAMKissa on kolme englanninkielistä tutkintoon johtavaa koulutusohjelmaa tietotekniikan, matkailun sekä kansainvälisen kaupan aloilta. Vuosittain ammattikorkeakoulussa suorittaa opintojaan yli 300 ulkomaalaista tutkinto-opiskelijaa ja 80 vaihto-opiskelijaa.

International Days -tapahtumia:

International Days -tapahtuman avajaistilaisuus pidetään VAMKin keskustan kampuksella ma 14.3. klo 9.00. Osoite Raastuvankatu 31 (juhlasali). Rehtori Tauno Kekäleen tervehdyksen jälkeen kuullaan VAMKin lehtorien esityksiä yrittäjyydestä ja kestävästä kehityksestä, avoimen lähdekoodin alueellisesta projektista Open Kvarkenista sekä kansainvälisen liiketoiminnan tulevista haasteista.

VAMKin opiskelijoille tarjotaan ulkomaisten yhteistyökorkeakoulujen edustajien luentoja keskustan kampuksella ti 15.3. ja ke 16.3. Belgiasta, Hollannista, Saksasta, Ranskasta, Itävallasta, Puolasta ja Liettuasta saapuvat korkeakoulukumppanit kertovat koulutusalakohtaisista aiheistaan, maastaan ja korkeakouluistaan.

Tapahtuman osallistujille on tarjolla myös yhteistä vapaa-ajan ohjelmaa. Tiistaina 15.3. nautitaan Viikinkijuhlista Sulvan Kestikievarissa. Kansainvälisten päivien ohjelma päättyy keskiviikkona 16.3. illanviettoon Pohjanmaan museossa.


Lisätietoja:

-Kansainvälisten asiain päällikkö Tuija Tammi, puh. 040 745 3105, tuija.tammi@puv.fi
-Kansainvälisten asioiden koordinaattori Kerstin Berg, puh. 040 516 5675, kerstin.berg@puv.fi
-Lisätietoa ohjelmasta: www.puv.fi/en/events/intdays2011/

Takaisin