Ajankohtaista

Juhani Tamminen motivoi 1. vuoden liiketalouden opiskelijoita

- Asenne ratkaisee, oli valmentaja, yrittäjä Juhani Tammisen tiivistetty viesti uusille tradenomiopiskelijoille liikeideakilpailun aloitustilaisuudessa.
Asenne on kuitenkin kovaa työtä ja sitä tarvitaan, oli sitten kyse urheilusta, opiskelusta tai työstä.

Jokaisesta päivästä voi tehdä mestariteoksen. Se onnistuu Tammisen opeilla valmistautumalla ja tekemällä asiat loppuun saakka.
- Älä ole tekevinäsi läksyjä, vaan tee! piiskasi valmentajalegenda.Juhani Tamminen tsemppasi noin sataa tradenomiopintonsa tänä syksynä aloittanutta. "Menestystä tulee, kun hallitsee perusasiat ja lyö aina kaikki peliin."

Päivä kannattaa aina aloittaa hyvällä asenteella.
Vastoinkäymisiä tulee varmasti. Jos tulee huonoja tenttituloksia, ei saa ruveta epäröimään eikä parkumaan elämän kovuutta turkulaisittain lausuttuna: "mahtaaks täst mittää tulla?" Tamminen kehottaa katsomaan peiliin ja käärimään hihat.

Menestys perustuu perusasioiden hallintaan, lisäksi pistetään täysillä kaikki peliin. Kun vielä osaa herättää luottamusta opettajassa, esimiehessä ja asiakkaissa, voi päästä pitkälle.

Lopuksi ympäri maailmaa työskennellyt Tamminen muistutti opiskelijoita siitä, miten hieno maa Suomi on.
- Katsokaa näitä fasiliteetteja, katsokaa näitä opettajia. Saatte parasta opetusta ja Matti Vanhanen maksaa!Vamkista valmistunut tradenomi Pauliina Sundqvist on Vaasan Liikekeskusta ry:n tuore toiminnanjohtaja. Hän kannusti opiskelijoita hoitamaan opinnot määrätietoisesti loppuun saakka.

Teksti: Pia Liedes
Kuvat: Vesa Siren

Takaisin