Ajankohtaista

Joutsi ja Välimaa VAMKin vuoden 2014 aikuisopiskelijat

Julkaistu 2014-10-06 11:08:24 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK on valinnut vuoden 2014 aikuisopiskelijoiksi Riitta Välimaan ja Taru Joutsin.

www_vuoden-aikuisopiskelijat-2014.jpg

Riitta Välimaan (oik.) ja Taru Joutsin (toinen oik.) mukana juhlahumussa olivat VAMKin opetussuunnittelija Kristiina Pulakka (vas.), rehtori Tauno Kekäle sekä lehtori Tuula Hartman.

Tietotekniikkaa VAMKissa opiskeleva Riitta Välimaa aloitti insinööriopinnot kaivatessaan uusia haasteita. Hän pääsi opintoihin kuuluvan harjoittelun myötä töihin Vaconille R&D Excellence -tiimiin, jossa tekee tuoterakenteita. Välimaa uskoo opiskelun parantavan kilpailukykyä työmarkkinoilla ja iloitsee kasvaneesta itseluottamuksesta.

- VAMKin opettajat ovat taitavia ja joustavia. Kaikki opintojaksot ovat olleet omalla tavallaan hyödyllisiä ja mielenkiintoisia. Tiedonnälkä kasvaa opiskelun myötä, kertoo Riittä Välimaa.

Parikymppisenä perheen ja kodin perustaminen olivat ykkössijalla Taru Joutsin elämässä, mutta lasten kasvettua oli jälleen aikaa itsensä kehittämiselle. Tradenomitutkintoon tähtäävä Taru Joutsi haluaisi jatkaa opintoja vielä yliopistossa ammattikorkeakoulun jälkeen.

- Kun motivaatio opiskeluun on kohdallaan, sille löytää aikaa. Olen sitä mieltä, että omien tietojen ja taitojen päivittäminen kannattaa aina, toteaa Taru Joutsi.

www_vuoden-aikuisopiskelijat-2014_3.jpg

Vaasalaiset oppilaitokset palkitsivat aikuisopiskelijoitaan ja -opettajiaan kauppakeskus Rewell Centerissä perjantaina 3.10. VAMKille ropisi kunniaa yltäkyllin, kun VAMKin yliopettaja Ghodrat Moghadampour valittiin Vaasan kesäyliopiston vuoden aikuiskouluttajaksi ja opiskelija Jussi Jousmäki kesäyliopiston vuoden aikuisopiskelijaksi.

Teksti: Eliina Salmela
Kuvat: Merja Salomäki-Jurkka

Takaisin