Ajankohtaista

IAESTE-harjoittelupaikkojen haku käynnissä

I ENNAKKOHAKU 30.1. - 5.2.2004

Ennakkohaun osalta hakemukset tulee palauttaa kansainvälisten asioiden koordinaattori Kerstin Bergille huone A122 viimeistään torstaihin 5.2. klo 14.00 mennessä, mieluiten aikaisemminkin. Haettavat harjoittelupaikat on lähetty s-postitse opiskelijoille.

II HAKU  11. - 23.2.2004 (haettavana ennakkohausta jäljelle jääneet paikat)

IAESTE-hakuun voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat opiskelijat. Yläikärajaa ei normaalisti ole, mutta Kanadan paikkoihin voidaan valita enintään 30-vuotias henkilö (ikä harjoittelujakson alkaessa) työlupasäännösten vuoksi.

Ulkomaiset opiskelijat voivat osallistua IAESTE-hakuun, mikäli he opiskelevat Suomessa koko tutkintoa. Poikkeuksena ovat Kanadan paikat, joihin voidaan työlupasäännösten vuoksi valita ainoastaan Suomen tai Kanadan kansalaisia. Ulkomaisia vaihto-opiskelijoita ei voida valita IAESTE-paikkoihin.

Hakemukseen tarvitaan CIMOn hakulomake (7.73b) englannin kielellä täytettynä, englanninkielinen ansioluettelo ja suomen-, ruotsin- tai englanninkielinen ote opintosuoritusrekisteristä. Kielitaitolausuntoja ei vaadita, mutta niitä voi halutessaan liittää hakemukseen. Hakija voi halutessaan liittää mukaan myös muita asiaan vaikuttavia todistuksia (ei tarvitse kääntää).


Lisätietoja

Jouko Pakka, harjoittelukoordinaattori

Takaisin