Ajankohtaista

Haemme markkinointisuunnittelijaa ajalle 1.2.-31.12.2007

Vaasan ammattikorkeakoulu on monialainen, monikielinen ja kansainvälinen korkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta sekä tutkimus- ja kehityspalveluja tekniikassa ja liikenteessä, liiketaloudessa ja matkailussa sekä sosiaali- ja terveysalalla. 17 koulutusohjelmasta 3 on ruotsinkielistä ja 3 englanninkielistä. Opiskelijoita on noin 3 500 sekä päätoimista henkilöstöä noin 240.

Markkinointisuunnittelija työskentelee kolmen hengen tiedotus- ja markkinointitiimissä, jossa kaikki osallistuvat laajasti viestinnän moninaisen kentän hoitamiseen. Tiimin päätehtäviä ovat koulutustarjonnan ympärivuotinen markkinointi sekä ammattikorkeakoulun yhteisen sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen ja toteutus. Lisäksi tuemme eri osastojen omaa viestintää.

Tarjoamme nykyaikaisen markkinointiviestinnän työtehtävän, jossa pääset hyödyntämään luovuutta ja sisällöntuotantotaitojasi. Sinulla on korkeakoulututkinto, olet organisointi- ja yhteistyökykyinen ja kynäilet sujuvasti suomen kielellä. Ruotsin kielen hyvä kirjallinen taito ja kokemus markkinointityöstä ovat eduksi.

Tehtävän toimipaikka sijaitsee kaupungin keskustan kampuksellamme. Tehtävä on sijaisuus 31.5.2007 saakka, minkä jälkeen se jatkuu määräaikaisena vuoden loppuun markkinoinnin kehittämistehtävinä. Palkka määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Pyydämme täyttämään sähköisen hakulomakkeen 14.1.2007 mennessä osoitteessa http://www1.vaasa.fi/rekrytointi/ApplyJob.aspx?annId=3734A9B6C6B74D3EB7216E44680B71C4&lang=fi


Lisätietoja tehtävästä antaa tiedotus- ja markkinointipäällikkö Tarja Gromov, puh. 06 326 3015 tai tarja.gromov@puv.fi

Takaisin