Ajankohtaista

Haemme koordinaattoria laatuprojektiin

Tarjoamme Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuneelle tai valmistumisvaiheessa olevalle opiskelijalle tehtävän Vamkin opiskelijoita koskevan laatuprojektin edistämisessä ja koordinoinnissa.

Projekti liittyy Vamkin keväällä 2008 Korkeakoulujen arviointineuvoston tekemään toimintajärjestelmämme laatuauditointiin. Tehtäväsi on motivoida opiskelijoitamme laadun kehittämistalkoisiin, joten osaat innostaa opiskelijoita ja tuoda heidän näkökulmansa osaksi kokonaistoimintamme kehittämistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään esiintymistaitoja, organisointi- ja yhteistyökykyjäsi. Lisäksi pääset tekemään kirjallista valmistelutyötä, markkinointitekstejä ja tiedotteita. Edellytämme sujuvaa suomen kielen kirjallista taitoa ja arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 26.2. - 12.9.2007. Projektikoordinaattori työskentelee hallintoyksikössä laatupäällikön ohjauksessa. Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Tarja Kettunen, puh (06)326 3253 perjantaina 9.2. klo 10-12, maanantaina 12.2. klo 14-16 tai sähköpostitse tarja.kettunen@puv.fi

Pyydämme täyttämään sähköisen hakulomakkeen 12.2.2007 klo 16 mennessä osoitteessa: www.puv.fi/laatukoordinaattori

Takaisin