Ajankohtaista

Haemme kahta projektipäällikköä

Julkaistu 2011-05-17 09:21:53 EEST.

Seinäjoen ja Vaasan ammattikorkeakoulut toteuttavat Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa TREENI-valmennusmalli -hanketta yhdessä.  Hankkeen tavoitteena on edistää korkeakoulusta valmistuvien sijoittumista koulutustaan vastaaviin tehtäviin työelämään. Hankkeessa kehitetään TREENI-valmennusmallia tukemaan joustavaa siirtymistä korkeakoulusta työelämään. Valmennusmallissa haetaan yrityksistä ja muista organisaatioista harjoittelupaikkoja ja rekrytoidaan niihin sopivia AMK-tutkinnon suorittaneita harjoittelijoita.

Haemme

KAHTA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2012 saakka, toista Seinäjoen ja toista Vaasan ammattikorkeakoulun palvelukseen.

Projektipäällikön tehtävänä on nivelvaiheen ohjaavan valmennuksen suunnittelu, alueen yritysten osaajatarpeiden selvittäminen, harjoittelupaikkojen hankinta sekä täydennyskoulutuksen suunnittelu. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme alueen yritysten tuntemusta ja molempien kotimaisten kielten hallintaa (VAMK).

Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyötaitoja, palveluasennetta ja kykyä havaita kehittämistarpeita. Työ edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän korkeakoulujen ja yritysten rajapinnassa ja mahdollisuuden työskennellä kahden korkeakoulun monialaisessa asiantuntijatiimissä. SeAMKissa hankkeeseen osallistuvat tekniikan ala, liiketalouden ala, ravitsemisala ja kulttuuriala. VAMKista vastaavasti tekniikka, liiketalous ja matkailu.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2011 ja jatkuu 31.12.2012 saakka.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkauksen osalta sovelletaan käytössä olevaa tehtäväkohtaista palkkausjärjestelmää. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

toimialajohtaja Jorma Tuominen (jorma.tuominen@puv.fi) ja toimialajohtaja Elina Martin (elina.martin@puv.fi).

Hakemukset sähköpostitse 30.5.2011 klo 15.00 mennessä osoitteeseen mira.mantymetsa@puv.fi .

 

Takaisin