Ajankohtaista

Go VAMK Yourself! Haku englanninkielisiin koulutuksiin alkaa 7.1.2014

Julkaistu 2013-12-20 16:19:32 EET.

Ammattikorkeakoulujen tutkintoon johtavat vieraskieliset koulutukset ovat valtakunnallisessa yhteishaussa 7.1.–11.2.2014. Vaasan ammattikorkeakoulussa VAMKissa voi opiskella kahdessa englanninkielisessä koulutuksessa, joihin voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset.

VAMKissa englanniksi voi opiskella tietotekniikkaa ja kansainvälistä kauppaa:

Information Technology (Bachelor of Engineering, 240 ECTS)
Valmiudet vaativiin teollisuuden ja elinkeinoelämän kansainvälisiin tietoteknisiin tehtäviin erityisesti sulautetuissa järjestelmissä eli laitteistojen ja ohjelmistojen yhteensovittamisessa, ohjelmistotekniikassa ja tietoliikenteessä.

International Business (Bachelor of Business Administration, 210 ECTS)
Koulutuksessa erikoistutaan kansainväliseen markkinointiin, projektijohtamiseen sekä ulkomaankauppaan. Tutkintoon sisältyy kolmen kuukauden ulkomaan jakso joko työharjoittelussa tai vaihto-opinnoissa.

Hakukelpoisuutena koulutuksiin on lukion oppimäärä, ylioppilastutkinto, toisen asteen ammatillinen koulutus tai näitä vastaava ulkomainen tutkinto sekä riittävä englannin kielen taito. Opinnot alkavat syksyllä 2014.

Aidosti kansainvälinen

Kansainvälisyys sekä monikielisyys ja -kulttuurisuus ovat kiinteä osa Vaasan ammattikorkeakoulun opetusta ja päivittäistä toimintaa. VAMKissa opiskelee vuosittain noin 400 ulkomaalaista opiskelijaa, vastaavasti ulkomaille vaihto-opiskeluun tai työharjoitteluun lähtee noin 180 opiskelijaa. Ulkomaalaiset vierailijaluennoitsijat tuovat oman lisävärinsä opiskeluun. Myös VAMKin henkilöstö osallistuu aktiivisesti ulkomaan opettaja- ja asiantuntijavaihtoihin.

Tänä päivänä työkaverit saattavat hyvinkin tulla toiselta puolelta maailmaa, ja kielitaitoa tarvitaan kansainvälistyvissä työtehtävissä.

- Opiskelu vieraalla kielellä vaatii rohkeutta ja avointa mieltä, mutta se voi osoittautua tulevaisuuden työuran kannalta erittäin kannattavaksi sijoitukseksi, toteaa VAMKin yhteishakuvastaava Hanna-Leena Raja-aho.

Lisätietoja:
http://www.puv.fi/fi/wanted/nain_haet_meille/applying/
tai
hakutoimisto@vamk.fi

Takaisin