Ajankohtaista

Englanninkieliset AMK-koulutusohjelmat yhteishakuun

Ammattikorkeakoulujen tutkintoon johtavat vieraskieliset koulutusohjelmat tulevat ensimmäistä kertaa valtakunnallisen yhteishaun piiriin 15.1.-9.2.2007, jolloin sekä suomalaiset että ulkomaalaiset hakevat koulutuksiin samaan aikaan.

Vaasan ammattikorkeakoulussa englanniksi voi opiskella tietotekniikkaa, kansainvälistä kauppaa tai hotelli- ja ravintola-alaa:

Information Technology (Bachelor of Engineering)
Valmiudet vaativiin teollisuuden ja elinkeinoelämän tietoteknisiin tehtäviin erityisesti sulautetuissa järjestelmissä eli laitteistojen ja ohjelmistojen yhteensovittamisessa, ohjelmistotekniikassa ja tietoliikenteessä. Erityisosaamisena myös jalkapallorobotiikka.

International Business (Bachelor of Business Administration)
Erikoistumisena kansainvälinen markkinointi ja ulkomaan kauppa tai Aasian kauppa. Kumpikin sisältää kolmen kuukauden ulkomaanjakson.

Hotel and Restaurant Business (Bachelor of Hospitality Management)
Laaja-alaista hotelli- ja ravintola-alan osaamista ja mahdollisuus opiskella Thaimaassa.

Koulutusohjelmissa opiskellaan monikulttuurisissa ryhmissä, joissa on sekä suomalaisia että ulkomaalaisia opiskelijoita. Kansainvälisyys on keskeinen osa Vaasan AMK:n toimintaa. Englanninkielisissä koulutusohjelmissa opiskelee vuosittain noin 200 ulkomaalaista yli 50 maasta. Kansainvälisiä vaihto-opiskelijoita vastaanotetaan noin 80. Ammattikorkeakoulun omista opiskelijoista noin 150 lähtee ulkomaan vaihtoon vuosittain.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa http://www.admissions.fi

Hakukelpoisuutena on lukion oppimäärä, ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen koulutus. Opinnot alkavat syksyllä 2007.

Lisätietoja:
http://www.puv.fi/fi/koulutus/nuortenkoulutus/

Takaisin