Ajankohtaista

Energistä opiskeluvuotta uudet opiskelijat!

Julkaistu 2014-09-01 13:43:12 EEST.

VAMKin uudet opiskelijat aloittivat opintonsa maanantaina 1.9. Ensimmäisenä koulupäivänä tutorit olivat ottamassa vastaan uusia opiskelijoita ja auttamassa muutenkin opiskelun alkutaipaleella.

- Päivän ohjelmaan kuuluu muun muassa ammattikorkeakoulun tiloihin, opettajiin sekä opiskelukavereihin tutustumista. Myöhemmin luvassa on myös kaupunkikierros, valottaa tutorina toimiva, toista vuotta tietotekniikkaa VAMKissa opiskeleva Tessa.

Tessan opiskelukaverit Riina ja Mika toimivat myös tutoreina ensimmäistä kertaa. Opiskelun aloittaminen VAMKissa on vielä hyvin muistissa.

- Ensimmäisinä päivinä olin täysin hukassa. Onneksi tutorit olivat auttamassa ja viemässä kädestä pitäen joka paikkaan, nauraa Riina.

Tänä vuonna opintonsa aloittaa 472 opiskelijaa yhteensä kymmenessä suomenkielisessä nuorten koulutuksessa. Opiskelun englanninkielisissä koulutuksissa aloittaa 100 opiskelijaa, joista valtaosa on kansainvälisiä opiskelijoita.

- Koska opiskelijoita on Vaasassa paljon, niin hyvää seuraa varmasti löytyy. Kannattaa lähteä rohkeasti mukaan ja osallistua kaikkeen mukavaan toimintaan, mitä uusille opiskelijoille järjestetään, kannustaa Mika.

tietotekniikantutorit.jpg

Tutorit Riina, Mika ja Tessa odottavat innolla tutustumista uusiin opiskelijoihin ja vinkkaavat tarttumaan lahkeesta, jos jokin askarruttaa.

tutoritrivissä.jpg

Tutorit tunnistaa tietysti haalareista ja tänä vuonna pinkistä t-paidasta.

Takaisin