Ajankohtaista

Energiaviikko VAMKissa 1.–4.11.

Julkaistu 2011-10-21 08:35:28 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulussa VAMKissa vietetään Energiaviikkoa 1.–4.11.2011. Energiaviikon tavoitteena on tutustuttaa opiskelijat ja muut vaasalaiset energiateknologiaan ja asioihin, joita VAMKissa opiskellaan. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälistä liiketoimintaa kiinteässä yhteistyössä alueen energiateknologian osaamiskeskittymään, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tapahtumaviikko käynnistyy avoimilla ovilla tekniikan opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothniassa. Lisäksi järjestetään yritysten innovaatioesittelyjä vaasalaisen korkeakoulu- ja yritysmaailman toimijoille ja opiskelijoille. Osana tapahtumia on myös Vaasan energiainstituutin Energiapäivä Tritoniassa.

ENERGIAVIIKON TAPAHTUMAT:

Ti 1.11. klo 9-15 Technobothnia (Puuvillakuja 3)

Päivän aikana voi tutustua erilaisiin energia-alan innovaatioihin, kuten jalkapallorobotiikkaan, lämpö- ja kosteusanturiin, energiaa tuottavaan pyörään, sähkömoottoriautoon, sähkötuotantoon, talousveden valmistukseen sekä polttokennoihin.

Ti 1.11. klo 9-15 Technobothnia (Puuvillakuja 3) ja pe 4.11. klo 9-12 Vaasan AMK, Wolffintie 30, pääaula
Sairaanhoitajaopiskelijoiden kuntotsekkaus

Sairaanhoitajaopiskelijat tekevät kaikille halukkaille ilmaisen terveystarkastuksen, kertovat kuinka pysyä terveenä ja energisenä sekä antavat terveysvinkkejä.

Ke 2.11. klo 10.30-15.00 Vaasan yliopisto
Vaasan energiainstituutin Energiapäivä

Yritykset esittäytyvät ständeillään ravintola Mathildan ja tiedekirjasto Tritonian aulassa. Tiedekirjasto Tritonian auditorio Nississä pidetään lyhyet yritysesittelyt.

Pe 4.11. klo 9-12 Vaasan AMK, Wolffintie 30, juhlasali

Päivän aikana kuullaan yritysten innovaatioesittelyjä. Lisäksi opiskelijat esittelevät liikeideoitaan ja opintoihinsa liittyviä teknisiä hankkeita.


Lisätietoja
Timo Malin, Business Factory koordinaattori, timo.malin@puv.fi, puh. 040 011 3950

Takaisin