Ajankohtaista

Ekskursio vei VAMKin matkailun opiskelijat Tanskaan

Julkaistu 2013-04-30 09:16:15 EEST.

Aurinkoisena maanantaiaamuna huhtikuun viimeisellä viikolla suuntasivat 15 restonomiopiskelijaa, osastonjohtaja Peter Smeds sekä lehtorit Heidi Hellström ja Thomas Sabel kohti Aalborgia, Tanskaa. Ekskursio oli osa VAMKin, Hollantilaisen Hogeschool Utrechtin sekä Tanskalaisen University College of Northern Denmarkin (UCN) yhteistyötä, jossa opiskelijat työstävät matkailuun liittyvää projektia viikon aikana. VAMKissa projekti on osa "Development of Tourism Products and Experiences" -opintojaksoa.

Tällä kertaa aiheena oli Aalborgin kansainvälisten turistien määrän lisääminen. Viikon aikana kuultiin lehtorien asiantuntijaluentoja, vierailtiin kaupungin matkailutoimistossa, kokeiltiin erilaisia innovatiivisia oppimismenetelmiä ja työstettiiin ideoita kansainvälisissä ryhmissä eteenpäin. Sokerina pohjalla opiskelijat esittivät viikon lopulla tekemänsä ideat ja opettajista koostunut paneeli äänesti näistä parhaan.  

"Viikko oli erittäin onnistunut, opettavainen sekä mielenkiintoinen", kertoi eräs opiskelija paluumatkalla. Viime vuonna suuntana oli Utrecht, joten ensi vuonna on Vaasan ja VAMKin vuoro.

www_matkailun-opiskelijat-tanskassa.jpg

VAMKin restonomiopiskelijat kävivät opintomatkalla aurinkoisessa Aalborgissa.

Teksti: Heidi Hellström ja Thomas Sabel

Takaisin