Ajankohtaista

Ehdota toimeksiantoa IT-tradenomien projektiopintoihin

Onko sinulla tekemättömiä töitä, jotka sopisivat IT-opiskelijaprojekteiksi?

Tietojenkäsittelyn IT-tradenomiopiskelijat suorittavat syksystä 2009 lähtien tietojenkäsittelyyn liittyviä toimeksiantoja osana koulutusohjelman projektiopintoja. Toimeksiantoja suoritetaan yhteensä 15 opintopisteen verran toisesta opiskeluvuodesta lähtien tietojenkäsittelyn osaston ICT Paja -oppimisympäristössä opettajien ohjauksessa. Tavoitteena on vahvistaa opiskelijoiden substanssiosaamista ja valmiuksia toimia ryhmän jäsenenä ICT-projektissa.

IT-tradenomin ammattiosaaminen rakentuu vuositeemoihin, jotka ovat IT-tukihenkilö, IT-systeemin rakentaja, IT-projektiosaaja ja IT-ammattilainen. Sopivia toimeksiantoja voivat olla esimerkiksi IT-tukihenkilön tehtävät, ohjelmointitehtävät, tietojärjestelmän esiselvitykset tai suunnittelu, websivujen suunnittelu ja/tai toteuttaminen, hands-on koulutustehtävät, Office-dokumenttien automatisointi, digitaalisen tai graafisen materiaalin tuotanto, oppimisaihion videointi, kuvauskaappaukseen perustuvan koulutusmateriaalin tekeminen ja tietojärjestelmän testaus. Toimeksiantoja suoritetaan sisäisesti ja ulkoisesti yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Opiskelijat voivat suorittaa pienempiä, yksittäisiä tehtäviä, laajempia kokonaisuuksia (toimeksiannot 2-4 opiskelijalle) sekä opinnäytetöitä. Toimeksiantoehdotuksia otetaan vastaan elektronisesti ja ainoastaan Project Forum -portaalissa osoitteessa http://pf.puv.fi/visa.php?who=f&id=4 . Tietojenkäsittelyn osaston opettajat käsittelevät ehdotukset ja ottavat yhteyttä toimeksiannon toteutusaikataulun ja tarkemman sisällön määrittelyn laatimiseksi. Toimeksiantoja voidaan ottaa vastaan keväälle ja syksylle 2010. Jokainen ehdotus käsitellään ja pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Opiskelijat tekevät tällä hetkellä tai ovat tehneet muun muassa seuraavia toimeksiantoja: opiskelijoiden HelpDesk-palvelu (Wolffintie), Vaasan Sportin otteluiden kuvaus ja videoleikkeiden teko, erilaiset web-sivustot (http://www.eroretki.fi, http://www.vaasanhevosurheilukeskus.fihttp://www.cad-man.fi/, http://www.hutski.net/ ), kampusalueen panoraamakuvaus Virtual Finland -palveluun (http://www.virtualfinland.fi/cities.php?city=vaasa ) ja sosiaalialan opiskelijoiden 2nd Life 3d-simulaation toteuttaminen.

Mikäli sinulla on tietojenkäsittelyyn liittyvä tehtävä, projekti tai opinnäytetyöaihe, käy tekemässä ehdotus ja me otamme sinuun yhteyttä.

Lisätietoja:
Mika Tamminen
Email: mika.tamminen@puv.fi
Puh: 0207 663 426

Toimeksiantoehdotukset:
Project Forum
URL: http://pf.puv.fi/visa.php?who=f&id=4

Takaisin