Ajankohtaista

ContAct2004-rekrytointitapahtuma

Mistä löytyisi kesätöitä? Lopputyöpaikka tai graduaihe? Vakituinen työsuhde vastavalmistuneelle tai opintojaan päättävälle?

Näihin kysymyksiin vastaa ContAct2004-rekrytointitapahtuma. Kymmenen yritystä esittäytyy Vaasan yliopistolla tiistaina 16.3.2004. ContAct2004 tarjoaa työkontakteja kaupallisen ja teknisen alan opiskelijoille sekä oikeus-, viestintä- ja yhteiskuntatieteen lukijoille. Yritysten toimialat ulottuvat konsultoinnista energiateollisuuteen ja tilintarkastuksesta mobiiliteknologiaan. Henkilöstöpalvelut ovat hyvin edustettuna tapahtumassa.

Vaasan yliopiston Mathildan aulassa klo 9.30-15.30 päivystävien messuosastojen lisäksi yritykset esittelevät toimintaansa erillisissä infotilaisuuksissa. Näihin puolen tunnin mittaisiin yritysesittelyihin on kaikilla vapaa pääsy eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Yritysesittelyt järjestetään klo 12-13.30 välisenä aikana luentosaleissa B211 ja C209.

Vaasan korkeakouluopiskelijoiden järjestämät rekrytointimessut toimivat paitsi suorana yhteytenä työelämään myös urasuunnittelun areenana. Taustatukena opiskelijoilla on ollut vaasalaisten korkeakoulujen ura- ja rekrytointipalvelut (URRE).

Tervetuloa rekrytointimessuille!

Lisätietoja:

Jouko Pakka, harjoittelukoordinaattori

Takaisin