Ajankohtaista

Business Factoryltä Kone- ja tuotantotekniikalle esittelyfilmi

Kone- ja tuotantotekniikan esittelyfilmin tekijät: ylhäällä Jouni Kulju, Joni Huhtala, Mitja Kaipiainen, Juha Rintala, alhaalla Tuukka Glader, Annamari Koskela ja Johanna Koivisto. Keskellä osastonjohtaja Jorma Tuominen.

Vamkin Business Factory -oppimisympäristössä toimivan IdeaStream-osuuskunnan Videotuotantotiimi on tehnyt kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelmasta esittelyfilmin Tiimiyrittäjyyden opintojaksolla.

Esitys on tarkoitettu opiskelijarekrytoinnin edistämiseksi esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa ja oppilaitosvierailuilla. Filmi julkaistaan myös www-sivuillamme ko. koulutusohjelman esittelyssä sekä Konetekniikan osaston sivuilla.

Kymmenminuuttisessa filmissä on kone- ja tuotantotekniikan mahdollisuudet ja opiskelu tuotu kiinnostavasti esille muun muassa Finn-Powerin, Vaconin ja Wärtsilän esimerkkien kautta. Filmissä tuodaan esiin alan hyvä työllisyys ja monipuoliset työtehtävät. Tärkeä teema on ollut myös tyttöjen kiinnostuksen herättäminen alaa kohtaan. Muita teemoja ovat Vaasa ja Palosaaren oppimisympäristö sekä kansainvälisyys opiskelijavaihtoineen.

Ammattimaisesta tuotannosta ovat vastanneet tietojenkäsittelyn opiskelijat Jouni Kulju, Joni Huhtala, Mitja Kaipiainen, Juha Rintala ja Tuukka Glader. Äänestä on vastannut Jussi Savola ja musiikista Toni Rintamäki. Filmillä esiintyvät Minttu Maunula sekä kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelmassa parhaillaan opiskelevat Annamari Koskela ja Johanna Koivisto. Työelämän edustajina haastatellut ovat Veli-Pekka Västi Finn-Powerilta ja Jaana Niemelä Vaconilta.

Filmi on nähtävissä osoitteessa http://www.puv.fi/KT-video

Lisätietoja:

-Kone- ja tuotantotekniikan osastonjohtaja Jorma Tuominen
-Business Factory http://businessfactory.puv.fi/ ja lehtori Timo Malin
-IdeaStream-osuukunta http://www.ideastream.fi/is/idea/

teksti ja kuva: Tarja Gromov

Takaisin