Ajankohtaista

Avoimet ovet Business Factoryssa 8.11.

Yrittäjyyden opettaminen on haasteellista, sillä todellisen yritystoiminnan harjoittelu edellyttää oman yrityksen perustamista. Vaasan ammattikorkeakoulussa haasteeseen vastataan Business Factory -esihautomossa, jossa opiskelijat pyörittävät omia osuuskuntia ja harjoittavat liiketoimintaa ohjattuina opintoina.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme

Aika:      Tiistaina 8.11.2005 klo 14.00 - 17.00
Paikka:  Vaasan ammattikorkeakoulu, Palosaarentie 8-10, 65200 Vaasa

Business Factory

- edistää opiskelijan yrittäjähenkisyyttä ja opettaa yrittäjyystaitoja
- laajentaa opettajan yrittäjyyskasvatuksen menetelmäpakettia ja verkostoja
- tekee aktiivista yhteistyötä alueen yrittäjyyden toimijoiden kanssa

Business Factoryssa on parhaillaan mukana yhdeksän eri alojen opiskelijaa ja tavoitteena on perustaa monialainen osuuskunta. Työn alla olevia liikeideoita ovat mm. Kirjanpitotoimisto, Nettisivustojen tekninen ja graafinen suunnittelu ja toteutus, Osuuskuntamuotoisten yritysten henkilöstövuokrauspalvelu, Pitopalvelu- ja ohjelmapalvelutoimisto sekä Tietojenkäsittelyalan konsultointipalvelut. Jo toteutuneita toimenpiteitä ovat osuuskunnan perustamisprosessin käynnistämisen lisäksi esimerkiksi ammattikorkeakoulun Vamk Chance -liikeideakilpailun organisointi sekä yhteistyömuotojen kartoitus mm. Vaasan yliopiston ja TE-keskuksen kanssa.

Business Factoryn avoimien ovien päivänä vieraat voivat tutustua toimintaan lähemmin ja keskustella mahdollisista yhteistyömuodoista. Paikalla ovat esihautomon jäsenet ja tarjoamme myös pientä purtavaa.

Lisätietoja:

Vaasan ammattikorkeakoulu | Business Factory | Lehtori Timo Malin
Palosaarentie 8-10, 65200 Vaasa | puh. 06—326 3581 tai 050 520 7063|
timo.malin@puv.fi

http://www.puv.fi/fi/opiskelijapalvelut/businessfactory/

Takaisin