Ajankohtaista

Ansökan till både ungdoms- och vuxenutbildning pågår t o m 16.4

Ansökan till både finsk- och svenskspråkig utbildning börjar måndag 1.3 och pågar till fredag 16.4.2010. I år är ansökningstiden samma både för ungdoms- och vuxenutbildning. Ansökan sker elektroniskt via adressen www.yhansokan.fi. Studierna börjar i slutet av augusti 2010.

be wanted! Sök till ungdomsutbildning

Du kommer att utexamineras från Vasa yrkeshögskola som en eftertraktad expert för arbetslivet. Våra mångsidiga högskoleexamina förbereder dig för en framgångsrik karriär. Hos oss kan du studera till ingenjör, tradenom, restonom, sjukskötare, hälsovårdare och till socionom.

Våren 2010 erbjuds följande svenskspråkiga utbildningsprogram:

Företagsekonomi (tradenom)
Informationsbehandling (tradenom)
Turism (restonom)

---

be professional! Sök till vuxenutbildning

Den snabba utvecklingen som sker inom arbetslivet förutsätter en kontinuerlig uppdatering av det egna kunnandet. Att tillägna sig ny information eller uppfriska tidigare kunskaper är också en erfarenhet som berikar vardagslivet och ger intressanta vyer. Vid Vasa yrkeshögskola sköts studierna i huvudsak som flerformsstudier och passar därför utmärkt för personer som är i förvärvslivet.

Förutom de finskspråkiga examinas startar även hösten 2010 utbildningsprogrammet för företagsekonomi (tradenom) på svenska.

Mera information:

http://www.puv.fi/sv/utbildning/ och

ansokningsbyran@puv.fi

Takaisin