Ajankohtaista

Alumnit kertoivat työmahdollisuuksista Puolassa

Julkaistu 2014-04-04 13:24:25 EEST.

Yhteyspäällikkö Pietu Purhonen ja business development manager Ilkka-Cristian Niemi henkilöstöyritys Baronasta esittelivät torstaina yritystään ja Puolan työmahdollisuuksia liiketalouden opiskelijoille.

Ilkka-Cristian Niemi valmistui tradenomiksi VAMKista 2007 ja siteet Puolaan syntyivät jo opiskeluaikana. Opiskeluvaihto Krakovassa oli mieluisa kokemus, joten hän jäi maahan myös kesätöihin.

Nyt Niemi on asunut Puolassa jo viisi vuotta, ja Barona on tällä hetkellä avaamassa maahan kolmatta toimistoaan. Suomalainen henkilöstöpalveluyritys toimii Puolan lisäksi Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä.

Kansainväliset yritykset työllistävät Puolassa noin 400 palvelukeskuksessa jo reilut 100 000 työntekijää. Barona rekrytoi Suomesta pohjoismaisia kieliä hallitsevia henkilöitä etenkin kirjanpito-, logistiikka- ja asiakaspalvelutehtäviin, kuten IT-tukeen.
 
www_purhonen_niemi.jpg

Pietu Purhonen ja Ilkka-Cristian Niemi Baronasta vierailivat VAMKissa esittelemässä mahdollisuuksia työllistyä Puolaan. Sekä Purhonen että Niemi ovat koulustamme valmistuneita kansainvälisen kaupan tradenomeja.

Teksti ja kuva: Pia Liedes

Takaisin