Ajankohtaista

Aikuiskoulutus esillä Rewell Centerissä

Valtakunnallinen Aikuiskoulutuksen teemaviikko huipentui kauppakeskus Rewell Centerissä lauantaina 4.10. Vaasalaisten aikuiskoulutusta tarjoavien toimijoiden järjestämässä infopäivässä kiinnostuneet pääsivät perehtymään aikuiskoulutukseen lukuisten tietoiskujen ja työnäytösten kautta. 

Aikuisopiskelijan viikkoa vietetään Unescon aloitteesta jo yli 50 maassa. Suomessa viikkoa on vietetty vuodesta 1998 lähtien.

Oppilaitoskoordinaattori Merja Salomäki-Jurkan mukaan Aikuisopiskelijan päivälle on tarvetta, sillä harva tietää, millaisia mahdollisuuksia on tarjolla. "Kannattaa kuunnella omaa sydäntä, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä vaihtaa uudelle alalle", kannustaa Merja Salomäki-Jurkka.

Vamkin Sinikka Hangasmäki oli tyytyväinen Aikuisopiskelijan päivän antiin: "Pisteessämme vieraili monia Vamkin koulutuksesta aidosti kiinnostuneita, niin alanvaihtajia kuin täydennyskoulutusta kaipaavia."Vamkin hoitotyön opiskelijat olivat tapahtumassa mukana mittaamassa verenpainetta halukkailta ja jakamassa kokemuksiaan koulutuksesta.

Kuvat: Vesa Sirén

Takaisin