Ajankohtaista

Aikuiskoulutuksen ohjaus- ja neuvontapalvelupiste Opintori avaa ovensa 8.3.

Julkaistu 2011-03-01 09:08:16 EET.

Vaasan seudun aikuiskoulutusorganisaatiot tehostavat yhteistyötään TE-toimiston koulutusneuvonnan kanssa ja avaavat koulutusmahdollisuuksista tietoa etsiville aikuisille tarkoitetun Opintori-palvelun. VAMK on mukana avajaisissa esittelemässä aikuiskoulutustarjontaansa.

Aika: tiistai 8.3. klo 13.00
Paikka: Vaasan TE-toimisto (Wolffintie 35 B, 3. kerros)

Opintorin palvelut ovat tarkoitettu sekä työttömille työnhakijoille että työssäkäyville, jotka haluavat kehittää ammatillista osaamistaan tai vaihtaa alaa. Opintorista saa ajankohtaista tietoa aikuisten opiskelumahdollisuuksista sekä neuvoja ja ohjausta koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Aikuiskoulutusorganisaatioiden opinto-ohjaajat ja koulutusneuvojat ovat säännöllisesti paikalla Opintorilla. Torin kautta on myös mahdollisuus varata aika henkilökohtaiseen ohjaukseen.

VAMKin lisäksi Opintorilla ovat edustettuina Vaasan aikuiskoulutuskeskus, Yrkesakademin i Österbotten, Yrkeshögskolan Novia, Vaasan yliopiston avoin yliopisto, Kesäyliopisto, Mustasaaren kansalaisopisto, Vaasa Opisto ja Vaasan rannikkoseudun oppisopimustoimisto.

Takaisin