Tausta3-6

Events

Vierailukohteet

ABB Protection and Connection, Robotiikka

Tulevaisuuden tehdas: Vaasan kokoonpanotehdas on automaation avulla saanut tuottavuuden hyvään nousuun ja työtyytyväisyyden paranemaan.

Wapice Iot lab

Wapice Oy on ohjelmistotalo, joka on erikoistunut teollisuuden ohjelmistoratkaisuihin. Vierailulle esitetään IoT Ticket ratkaisua, tekoälyn sovelluksia ja Wapicen IoT labrassa olevia antureita ja demoja.

Wärtsilä CBM Data Centre

Wärtsilä Condition based maintenance service (CBM) optimises the availability, reliability and performance of your equipment, through the diagnostics of key parameters and decision support. On-time decision support is provided to the crew or operator by Wärtsilä experts.

Bothnia High 5-projektiallianssi H-rakennus Vaasan keskussairaala

Pääkohdat: allianssiprojektin esittely, tiedonhallinta allianssissa ja big room toiminta. Keskeisimmät tavoitteet Bothnia High 5 -allianssiprojektissa ovat terveet tilat ja turvallinen ympäristö, tyytyväiset käyttäjät ja Suomen paras laatu. H-uudisrakennus rakennetaan Vaasan keskussairaalan yhteyteen Hietalahteen. Valmistuttuaan H-talo on älykäs sairaalarakennus, jossa on nykyaikaiset ja laadukkaasti tehdyt tilat, kustannustehokas elinkaari sekä valmiudet tulevaisuuden teknologian hyödyntämiseen. Esittelijänä: Jaakko Linnolahti, YIT