Event Pages

Matkustaminen & Majoitus

Matkustaminen

Vaasaan pääset suorilla lennoilla Helsingistä, myös suoria junavuoroja Helsinki-Vaasa välille on pari kertaa päivässä, muut vuorot ja muualta Suomessa tultaessa vaihto ainakin Seinäjoella. Vaasaan saapuu arkisin noin 14 lentoa ja 9 junaa.

Erityisesti Turun & Porin suunnasta tultaessa kannattaa tarkistaa myös linja-autojen aikataulut, nopeitakin vuoroja löytyy.

Kesäkelillä matka Helsingistä Vaasaan kestää henkilöautolla alle 5 tuntia, Lahdesta suurinpiirtein saman ja Turusta nelisen tuntia. Rovaniemeltä Vaasaan ajaa noin 7 tuntia (kaasujalan kepeydestä ja tauoista riippuen). Itä-Suomesta tultaessa saa varata vähintään saman kuin Lapista tultaessa, lähtöpaikkakunnasta riippuen tietysti vähän vaihtelee.

Lentokenttä sijaitsee ainoastaan 10 km päästä ydinkeskustasta, satama 5 min päästä ydinkeskustasta kun taas matkakeskus (juna- & linja-auto asemat) sijaitsee ihan ydinkeskustassa.

Tämän lisäksi Vaasaan on lyhin laivayhteys Ruotsista, viikonlopuksi Vaasan jäävät voivat siis valita myös Uumajan risteilyn.

Listätietoja matkustamisesta Vaasan löydät täältä.

Vaasassa on lyhyiden etäisyyksien vuoksi helppo liikkua, lähes kaikkialle pääsee helposti kävellen ja pyöräillen, paikallisliikenteen bussitkin liikkuvat kohtuudella myös kesäaikaan. Mikäli majoitut keskustassa, on siitä vain n. 2 km matka Palosaaren kampuksellemme, jossa seminaari järjestetään. VAMKin kampuskartan löydät tästä ja Tritonian sijainnin puolestaan löydät tästä kartasta, Tritonian käyntiosoite: Yliopistonranta 7, 65200 Vaasa.

Lisätietoja Vaasan alueella liikkumisesta tästä.


Majoitus

Kiintiövaraus (voimassa 30.4.2012 saakka), Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Ajanjaksolle 30.05. – 01.06.2012

Kiintiövaraus sisältää yhteensä 81 kpl 1-2hh huoneita alla olevista hintaryhmistä, jokainen varaa ja maksaa huoneen itse.

Muistathan ilmoittaa varattaessa varaustunnuksen ”AIPA-Päivät”, varaukset tehtävä viimeistään 30.4.2012.

Hotellin yhteystiedot: Sokos hotel Vaakuna

Kiintiöhinnat:

  • Yhden hengen standard huone á 95 €/vrk
  • Kahden hengen standard huone á 115 €/vrk
  • Yhden hengen superior huone á 115 €/vrk
  • Kahden hengen superior huone á 135 €/vrk

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, sisäänpääsy yökerhoon, langaton internet ja alv. Huonehinta sisältää myös S-CARD työmatkustusedut, mutta ei S-Etukorttietuja.

Muu Vaasan keskustan hotellitarjonta

Muut hotellit

Muu majoitus

Mikäli sinulla on matkustamiseen ja majoitukseen liittyviä kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä Vaasan matkailutoimistoon tai kysäistä sähköpostitse: mira.pihlaja@puv.fi