Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Restonomiksi

Matkailun koulutusohjelmaan ei ole mahdollisuutta hakea keväällä 2013.

VAMKin matkailun koulutusohjelma valmistaa kielitaitoisia ja monipuolisesti ammattinsa hallitsevia restonomeja yrittäjiksi tai toisen palvelukseen. Laaja-alainen tutkinto onkin kiistämätön kilpailuetu: työelämä kaipaa osaajia, jotka hallitsevat sekä alansa teoreettiset tiedot että käytännön taidot.

Matkailun osaajilta odotetaan paljon, sillä monitaitoisuus korostuu alalla ja työnkuva kattaa useita erilaisia tehtäviä. VAMKin koulutuksen keskeisenä tavoitteena onkin, että opiskelija saa valmiudet toimia laaja-alaisesti asiantuntija-, kehittämis- ja esimiestehtävissä. Valmistunut voi työskennellä matkailualan organisaatioissa, majoitus- ja ravitsemisliikkeissä sekä elintarvikealan yrityksissä kotimaisilla ja ulkomaisilla markkinoilla. Vaasan seudun työllisyys on jatkuvasti Suomen huippua.

Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden opiskella aidosti monikielisessä ympäristössä, sillä osa opinnoista suoritetaan ruotsin kielellä. Lisäksi opiskelija voi suorittaa tutkinnon myös englanninkielisenä tai valita opintojaksoja englanniksi tutkinnon kielestä riippumatta.