Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Mitä teen, jos haluan muuttaa hakutietojani?

Hakutietoja, esim. hakutoivejärjestystä voi muuttaa hakuajan loppuun saakka. Muutoksia voi tehdä hakulomakkeelle Oma Opintopolku -palvelussa vahvasti kirjautuneena (esim. nettipankkitunnuksilla).

Tee muutokset Oma Opintopolku -palvelussa tai ota kirjallisesti (esim. sähköposti) yhteyttä ensimmäisen hakutoiveesi hakijapalveluihin. Hakuajan jälkeen muuttuneista arvosanoista (korotuksista) voi ilmoittaa ennalta annettuun päivämäärään mennessä hakijapalveluihin.

Hakutoivejärjestys on sitova, etkä voi muuttaa sitä enää hakuajan jälkeen. Ammattikorkeakouluista tarjotaan sinulle vain yhtä opiskelupaikkaa hakutoivejärjestyksesi ja valintapisteittesi perusteella. Jos et pääse koulutukseen, jonka olet merkinnyt ensimmäiselle sijalle, tarkistetaan riittävätkö pisteesi toiselle sijalle merkitsemääsi hakutoiveeseen jne. Jos pääset esimerkiksi toisena toiveena olevaan koulutukseen, alemmat hakutoiveesi peruuntuvat automaattisesti etkä voi enää tulla valituksi niihin. Voit kuitenkin saada peruutusten vuoksi kutsuja varasijoilta ylemmille hakutoiveille.

Back