Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Vaihto-opiskelu ulkomailla

VAMKin opiskelijat voivat suorittaa osan opinnoistaan ulkomailla. Vaihto-opiskelu ei horjuta opiskelijan taloutta eikä opintojen kulkua. Kumppanikorkeakoulujen koulutus on Vamkin opiskelijoille maksutonta ja VAMK voi myöntää apurahaa esimerkiksi matkustuskuluihin. Lisäksi opiskelijalle kotimaassa myönnetyt tukimuodot säilyvät vaihtoaikanakin. Ulkomailla suoritetuista opinnoista voidaan hyvittää vastaava määrä omaan tutkintoon sisältyviä opintoja. VAMKin kansainvälisten asioiden toimisto avustaa opiskelijavaihtoon lähtemisessä.

Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus valita vaihto-opiskelukohteensa lukuisten partnerikoulujen verkostosta, jossa kansainvälisiä yhteyksiä on rakennettu muun muassa Pohjoismaihin, Espanjaan, Thaimaahan, Englantiin, Latviaan ja Kiinaan. Joka vuosi lähetämme noin 200 opiskelijaamme maailmalle.

Vaihto-opiskelusta saat kansainvälistä kokemusta, uusia elämyksiä ja ystäviä. Kansainväliset opinnot ja vahvistunut kielitaito ovat selkeitä etuja työmarkkinoilla. Et kadu päätöstäsi kansainvälistyä!Thaimaan lämmössä opintojaan suorittavat VAMKin opiskelijat kertovat, miksi vaihtomahdollisuutta ei kannata hukata.