Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Kansainvälisty maailmalla

Vieraan kulttuurin kohtaamisesta tulee ajan kuluessa luonnollinen osa työtä. Vieressä istuva työkaveri saattaa hyvinkin tulla toiselta puolelta maailmaa, ja kielitaitoa ja valmiuksia toimia monikulttuurisessa ympäristössä tarvitaan kansainvälistyvissä työtehtävissä.

VAMKin opiskelijana sinulla on mahdollisuus monipuolistaa opintojasi ja hankkia kansainvälistä kokemusta vaihto-opiskelijana tai työharjoittelijana maailmalla.

Koko maailma ulottuvillasi

Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus valita vaihto-opiskelukohteensa lukuisten ulkomaisten partnerikoulujen verkostosta.  Joka vuosi lähetämme noin 150 opiskelijaamme maailmalle. Suosituimmat maat Euroopassa ovat Saksa, Ranska, Hollanti ja Iso-Britannia. Lisäksi Thaimaahan, Yhdysvaltoihin ja Singaporeen riittää innokkaita lähtijöitä.

Sijoitus tulevaisuuteen

Opiskelijavaihto tai työharjoittelu ulkomailla on kilpailukykyinen etu työmarkkinoilla, sillä työnantajat arvostavat suuresti kansainvälistä kokemusta. Ulkomailla vietetty aika erottuu positiivisena ansioluettelossa ja antaa signaalin tuleville työnantajille, että uskallusta kohdata uusia asioita löytyy. Ulkomaille lähteminen antaa sinulle myös uuden ystäväverkoston ja vieraiden kulttuurien ymmärryksen – ja todennäköisesti myös, uusia oivalluksia itsestäsi ja vahvuuksistasi.