Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Kansainväliset opiskelijatoverit

Ulkomaalaiset opiskelijat näkyvät ja kuuluvat VAMKissa. Tullessaan vaihto-opiskelijat harvoin tuntevat Vaasasta ketään, siksi heihin on helppo tutustua. Voit saada ystäviä ympäri maailmaa ja samalla kehittää kielitaitoasi.

Opiskelu monikulttuurisissa opintoryhmissä

Vaasan ammattikorkeakoulussa on vuosittain noin 300 ulkomaalaista tutkinto-opiskelijaa sekä 100 vaihto-opiskelijaa noin 40 eri maasta. Kahden englanninkielisen koulutuksen ja ulkomailta tulevien opiskelijoiden ansiosta opiskeluilmapiiri on aidosti kansainvälinen. Opiskelu englanninkielisissä koulutuksissa ja yksittäisissä englanninkielisissä opintomoduuleissa valmentaa tehokkaasti monikulttuurisuuteen, sillä suomalaiset opiskelijat opiskelevat samoissa ryhmissä ulkomaalaisten opiskelijoiden kanssa.

Ulkomaalaisten opiskelijoiden tuutorointi

Suomalaiselle opiskelijalle kv-tuutorointi on erinomainen keino luoda kontakteja kansainvälisiin opiskelijoihin, kohentaa kielitaitoa ja viettää mukavaa vapaa-aikaa. Opiskelijakunta VAMOKin kautta tuutorit auttavat ulkomaalaisia opiskelijoita sopeutumaan opiskelun alkuun, uuteen maahan, kaupunkiin ja kulttuuriin ja tutustumaan suomalaisopiskelijoihin.