Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Opiskelijat kertovat

”Ajankohtaista opetusta hyvässä hengessä”

Kaavoitusinsinöörinä työskentelevä Toni Lustila vastaa yleis- ja asemakaavoituksesta Vaasassa ja suunnittelee esimerkiksi pientaloalueita.

”Englanninkielinen opetus houkutti”

Askolasta Vaasaan muuttanut Jenny Pusula haluaa tehdä työtä, joka haastaa ja innostaa.

"Nappivalinta energisessä Vaasassa"

Jukka Rönnlund työskentelee unelma-ammatissaan tuulivoimakonsulttina. Jukka muutti opiskelemaan Vaasaan Karijoelta, Etelä-Pohjanmaalta.

”Värikästä opiskelijaelämää Vaasassa ja vaihtarina Lontoossa”

Mikko Hautio valmistui ympäristöteknologian insinööriksi ja työskentelee tällä hetkellä Wärtsilä Finland Oy:n laatuosastolla. Hänen vastuullaan on ylläpitää ympäristö- ja työturvallisuusjohtamismenetelmiä. Opintojen aikana Mikko oli viisi kuukautta vaihdossa Lontoossa.

"Vaihto-opiskelua ja hauskoja tukiopetusiltoja"

Jukka Lankinen valmistui insinööriksi ympäristöteknologian koulutusohjelmasta vuonna 2008. Tällä hetkellä hän työskentelee tulvasuojeluprojektien parissa Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen Pohjanmaan vesistöryhmässä. Opiskeluaikanaan Jukka vietti puoli vuotta opiskelijavaihdossa Yhdistyneissä Arabiemiraateissa.

"Monipuolinen osaaminen ympäristöinsinöörin valttina"

Jyri Mursula valmistui ympäristöinsinööriksi vuonna 2006. Nurmosta Vaasaan muuttanut Jyri työskentelee Vaasan kaupungin katutoimessa suunnitteluinsinöörinä. Työ koostuu enimmäkseen yhdyskuntatekniikan, kuten katujen, ojien ja viemäristön suunnittelusta.