Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Opiskelijat kertovat

”Hyvä pohja ponnistaa”

Tietotekniikan insinööriksi valmistunut Annina Martin työskentelee IT-asiantuntijana Notkia IT:lla käyttöoikeushallintaan liittyvissä tehtävissä.

”Vaasassa on opiskelijan hyvä olla”

Oulusta Vaasaan muuttanut Riina Pussinen yllättyi Vaasan suuresta opiskelijamäärästä ja on nauttinut opiskelijaelämästä meren äärellä.

"Kaupunki ja kaverit tutuksi tutorin tuella"

Tomas Lepistö on muuttanut Vaasaan opiskelemaan 30 kilometrin päästä, Maalahdesta.

”Työnantajilta upeaa palautetta osaamisesta”

Jonne Eilimö opiskelee tietotekniikkaa. Opintojen ohella hän työskentelee matkapuhelimien ja navigaattorien myyjänä Gigantissa ja on mukana Microsoft Student Partner -toiminnassa toteuttamassa seminaareja ja koulutuksia liittyen Microsoftin tuotteisiin.

"Asiantuntevaa ja ajantasaista IT-opetusta"

Jouni Mäkynen valmistui tietotekniikan insinööriksi vuonna 2009. Hän työskentelee ATK-pohjaisten kassajärjestelmien parissa Oy Winpos Ab:lla, joka toimittaa kassajärjestelmiä etenkin erikois- ja päivittäistavarakaupoille, kioskeille, ravintoloille ja julkiselle sektorille.

"Vaihto-opiskelua Kreikassa, labroja Technobothniassa"

Arvi Lehesvuo valmistui vuonna 2007. Hän työskentelee ohjelmistosuunnittelijana vaasalaisessa ohjelmistoalan yrityksessä Wapice Oy:ssä, joka tekee asiakkaan toivomusten mukaan ohjelmisto- ja elektroniikkasuunnittelua sekä ohjelmistototeutuksia. Arvin tehtäviin kuuluu työskentely sulautettujen järjestelmien ja tietokoneohjelmistojen parissa.