Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Opiskelijat kertovat

"Koulutuksen maine on kova"

Opiskelijakunta VAMOKin puheenjohtajanakin toiminut Tommi Halkosaari muistelee lämmöllä opiskeluaikaansa VAMKissa.

"Työ- ja opiskelumahdollisuuksia kaupunki täynnä"

Toni Puromäki valmistui sähköinsinööriksi ja työskentelee projekti-insinöörinä Vantaalla. Työssään hän suunnittelee, mitoittaa ja 3D-mallintaa sähköasemia sekä konsultoi asiakkaita heidän sähköasemahankkeisiinsa
liittyen.

”Uusiutuva energia työllistää Vaasassa”

Juha Ramsila valmistui sähkötekniikan insinööriksi ja työskentelee Vaasa Engineering Oy:ssä projekti-insinöörinä. Hänen työhönsä kuuluu vesivoimalaitosten sähköistys- ja automaatiojärjestelmien suunnittelu sekä laitosten käyttöönottotyöt.

"Opintoja räätälöidysti oman mielenkiinnon mukaan"

Matti Kujamäki valmistui sähkötekniikan insinööriksi vuonna 2005. Hän työskentelee Vaasa Engineering Oy:ssä projekti-insinöörinä sähkönjakelutekniikan parissa. Matin työhön sisältyy suunnittelua, käyttöönottoja ja projektien hoitoa.

"Insinööritutkinto taskussa elämän kilpakentille"

Tero Pitkämäki valmistui sähköinsinööriksi keväällä 2006. Tero on maailman keihäänheiton kärkinimiä. Tähän astisen uran huipentuma on MM-kulta Osakan maailmanmestaruuskilpailuissa vuonna 2007. Teron kisa-ansioluotteloon voidaan laskea myös kolmas sija Pekingin olympialaisissa, toinen sija EM-kilpailuissa Göteborgissa, viisi Suomen mestaruutta ja useita GP-kilpailuvoittoja. Tero on valittu myös ensimmäisenä suomalaisena vuoden 2007 eurooppalaiseksi miesurheilijaksi. Tero pitää tutkintoaan tärkeänä satsauksena urheilu-uran jälkeiseen elämään.