Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Opiskelijat kertovat

”Tekeminen ja teoria tasapainossa”

Mortti Pihlajamäki valmistui VAMKista konetekniikan insinööriksi. Hän työskentelee asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtävissä Wärtsilän voimalaitostyömailla eri puolilla maailmaa.

”Insinöörihommissa ympäri maailmaa”

Konetekniikan insinööri Hannes Dahlmars työskentelee huoltoinsinöörinä T-Drill Oy:ssa. Parasta työssä on monipuolisuus ja mahdollisuus matkustella ympäri maailmaa.

"Töihin ulkomaille"

Tiiu Tuohimäki unelmoi tulevaisuudessa työskentelevänsä projektinjohtajana jossain päin Aasiaa.

"Ei kesätyöongelmia"

Camilla Hagström on ollut kiinnostunut tekniikasta lapsesta asti. Tulevaisuudessa Camilla haluaisi työskennellä joko esimiehenä tai projektinvetäjänä ulkomailla.

"Insinöörinä teen kansainvälistä työtä"

Annamari Penttilä valmistui kone- ja tuotantotekniikan insinööriksi ja työskentelee Wärtsilän tuotekehityksessä Vaasassa Standardisation and Harmonisation Expert -nimikkeellä.

"Konetekniikka oli oikea valinta"

Henri Willman valmistui kone- ja tuotantotekniikan insinööriksi vuonna 2009. Hän työskentelee mekaniikkasuunnittelijana The Switch Drive Systems Oy:ssä, joka on uusiutuviin energialähteisiin erikoistunut yritys.

"Työharjoittelusta lisäpotkua opintoihin"

Ilkka Kivimäki valmistui vuonna 2007. Hän työskentelee projektipäällikkönä Ylistaron Terästakomo Oy:ssä, jossa suunnitellaan, valmistetaan ja myydään tehokkaita klapikoneita.