Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Tietojenkäsittelyn koulutus

Informaatio- ja kommunikaatioteknologian opiskelu valmentaa palveluammattiin ja tarjoaa työelämässä rajattomasti mahdollisuuksia. ICT-osaamista ja sen soveltamista tarvitaan kaikentyyppisissä organisaatioissa ja kaikilla toimialoilla.

VAMKin tietojenkäsittelyn koulutusohjelma vastaa kasvussa olevaan tietotekniikan ja liiketoiminnan yhdistämisen osaamistarpeeseen. Tietojenkäsittelyn osastolla opiskelee yhteensä noin 300 opiskelijaa. Opetus on käytännönläheistä ja opiskelu tapahtuu itsenäisesti, ryhmissä sekä tietoverkkojen avulla virtuaalisesti. Opiskelun tueksi opiskelijalla on käytössään nykyaikaiset atk-tilat ja -ohjelmat sekä hyvin varustettu kirjasto palveluineen.

ICT-alalla jokaiselle löytyy oma paikkansa, olipa uraansa suunnittelevalla kiinnostuksen kohteena esimerkiksi ohjelmointi, www-sisällöntuotanto, digitaalinen tuotanto tai tietoliikenne. Ala kasvaa ja kehittyy vauhdilla ja uusia ratkaisuja syntyy jatkuvasti, mikä edellyttää valmiutta ja asennetta uuden kohtaamiseen, oppimiseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen.

Yhteystiedot

Vaasan ammattikorkeakoulu
Tietojenkäsittely
Wolffintie 30
65200 Vaasa
Puhelin: +358 207 663 300
Faksi: +358 207 663 626   
Sähköposti: info@vamk.fi