Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Tutkinto Vaasan AMK:sta – päivätoteutus

VAMKista, Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu työelämään. Meiltä valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia

Hae VAMKiin

VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä tiiviissä yhteistyössä seudun energiateknologian keskittymään, joka on Pohjoismaiden merkittävin. Katso englanninkielinen esittelyvideomme!

Nuorten koulutus päivätoteutuksena

Nuorten koulutus toteutetaan Vaasan ammattikorkeakoulussa päivätoteutuksena, jolloin

  • opetus tapahtuu arkipäivisin
  • opiskelu on kokopäiväistä ja päätoimista
  • koulutus on tarkoitettu kaikille ikään katsomatta

Päivätoteutukseen hyväksytty opiskelija suorittaa tutkinnon päätoimisena opiskelijana ja on oikeutettu opintotukeen, joka sisältää mahdollisuuden opintorahaan, asumislisään sekä opintolainaan. VAMK tarjoaa koulutusta myös monimuotototeutuksena, jolloin tutkinnon voi suorittaa työn ohella tai toiselta paikkakunnalta.

www_opiskelu19.jpg

Opiskeluympäristömme on aidosti kansainvälinen.

Energisiä osaajia kansainvälisiin tehtäviin

Vaasassa sijaitsee Pohjoismaiden merkittävin energiateknologian keskittymä EnergyVaasa, jonka kansainväliset vientiyritykset tarvitsevat osaajia. Tämän vuoksi painotamme myös koulutuksessamme energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä.

VAMK tekee tiivistä yhteistyötä työelämän kanssa. Hyvät suhteet yrityksiin takaavat opiskelijoillemme kiinnostavia työharjoittelupaikkoja sekä työelämälle tehtäviä projekteja ja opinnäytetyön aiheita.

Työelämän lisäksi kuuntelemme opiskelijoitamme: opiskelijoiden näkemykset koulutuksen kehittämisestä tulevat kuuluviin opiskelijoiden edustuksella VAMKin työryhmissä ja johtoryhmissä.

www_kansainvalisyys.jpg

Pohjoismaiden suurin energiakeskittymä tarvitsee jatkuvasti erityisesti tekniikan ja liiketalouden osaajia. Kysyntää riittää myös sosiaali- ja terveysalan osaajille.

Yhdessä energisesti

VAMKin opinnoissa voit yhdistää teoriat innostavalla tavalla projektioppimiseen ja yhdessä tekemiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia opiskelijakeskeisiä opetusmenetelmiä sekä opintojemme sisältöjä.

Opintomme ovat monialaisia, mikä tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia opiskella kiinnostavia ja hyödyllisiä kokonaisuuksia. Esimerkiksi insinööriopiskelijat voivat halutessaan syventää liiketalouden osaamistaan ja vastaavasti tradenomiopiskelijat voivat valita energiatekniikkaan liittyviä opintoja.

Voit myös helposti hankkia työnantajien arvostamaa kansainvälistä kokemusta tekemällä osan opinnoista tai työharjoittelusta ulkomailla. Yli sadan partnerikoulumme joukosta on vara valita!

vamk_julkisivu1_WWW.jpg

VAMKin vastavalmistuneissa tiloissa on käytetty viimeisintä opetusteknologiaa.

Viihdy omiesi joukossa

Vaasassa joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija, ja Vaasa onkin väkilukuun suhteutettuna Suomen suurin koulu- ja opiskelukaupunki.

Kuuden eri korkeakouluyksikön 13 000 opiskelijaa takaavat opiskelijatoimintaan ja vapaa-aikaan liittyvien monipuolisten palveluiden lisäksi uusia ystäväpiirejä ja kokemuksia. Koska opiskelijoita on paljon, ei opiskelijariennoista eikä iltaelämästä ole puutetta.

Vaasa on myös Suomen energiapääkaupunki: vaasalaisia tuotteita ja palveluita käytetään kaikkialla maailmassa.

www_tritonia.jpg

Vaasa on yksi Suomen merkittävimmistä opiskelukaupungeista. Palosaaren merikampuksella sijaitseva Tritonia on vaasalaisten korkeakouluopiskelijoiden yhteinen tiedekirjasto.

Hae VAMKiin