Yrittäjyyden teemaviikolla verkostoidutaan paikallisesti ja kansainvälisesti

Posted on 2010-09-15 15:33:14 EEST.

Ensi viikolla Vamkissa vietetään INNO WEEK 2010 -yrittäjyyden teemaviikkoa 20. - 24.9.2010. Vamk vastaa yrittäjyyden haasteisiin tuomalla kaikille opiskelijoilleen ja kaikkiin koulutusohjelmiinsa tietoa yrittäjyydestä ja liiketoimintaosaamisesta. Lisäksi tärkeänä tehtävänä on edistää opiskelijoiden asenteita ja tukea yrittäjämäistä toimintatapaa, jota tarvitaan yrittäjänä toimimisen lisäksi kaikessa työelämässä.

Viisipäiväisen INNO WEEK -tapahtumaviikon aikana järjestetään muun muassa luovuutta työelämässä käsittelevä kansainvälinen Vaasa World Café -tapaaminen vaasalaisen korkeakoulu- ja yritysmaailman toimijoille. Brändiasiantuntija Lisa Sounio luennoi luovuuden ja yrittäjyyden yhdistämisestä. Osana tapahtumia on myös seminaari, jossa kannustetaan eri kouluasteita entistä tiiviimpään yhteyteen työelämän kanssa. Viikko huipentuu kauppakeskus Rewell Centerissä järjestettävään Vamkin opiskelijoiden diilikisaan.

INNO WEEK -tapahtumaa koordinoivat Vaasan ammattikorkeakoulun juonneopetuksen kehittämisestä vastaava JEP-hanke sekä Minä Osaan -hanke. Mukana tapahtumien järjestelyissä ovat myös mm. SaTaVa-hanke, Yritysklinikka ja Business Factory sekä työelämäkumppaneita.

Lisätietoja:

http://www.puv.fi/fi/com/projects/jep/innoweek_2010/ sekä

Projektipäällikkö Mira Pihlaja, JEP-hanke, mira.pihlaja@puv.fi, puh. 040 481 8257
Projektipäällikkö Jukka Rautio, Minä Osaan -hanke, jukka.rautio@puv.fi, puh. 040 482 0984
Projektisuunnittelija Kaisa Lehtimäki, SaTaVa-hanke, kaisa.lehtimaki@puv.fi, puh. 040 011 3999

Back