Ylpeitä VAMKista!

Posted on 2018-08-29 12:27:43 EEST.

VAMKin hallituksen jäsenet päättivät kokouksessaan 27.8. ottaa osaa VAMKin varainhankintakampanjaan henkilökohtaisilla lahjoituksillaan. Valtion vastinrahan kanssa lahjoituksen merkitys tuplaantuu.

VAMKin hallituksen jäsenet haluavat kannustaa seudun yritysten lisäksi myös koko korkeakouluyhteisöä osallistumaan varainhankintakampanjaan. Hallituksen puheenjohtajana toimiva Vaasan kaupungin sivistystoimen toimialajohtaja Christina Knookala korostaa VAMKissa tehtävän työn merkitystä Vaasan seudulle.

- VAMK on äärimmäisen tärkeä niin alueellisena osaajien kouluttajana kuin myös työnantajana. Nyt on hieno mahdollisuus tukea VAMKin tärkeää toimintaa, sillä valtion vastinrahan myötä pienenkin lahjoituksen merkitys korostuu, Knookala muistuttaa.

Koko seudun hyväksi

VAMKin varainhankintakampanjaan voi osallistua helposti tekstiviestillä: 10E VAMK tai 40E VAMK numeroon 16588. Lahjoituksen voi tehdä myös pankkisiirrolla tilille: FI63 8431 5710 0098 05. Maksun yhteydessä kirjoita pankkisiirron viestikenttään "Lahjoitus" sekä nimesi ja osoitteesi.

VAMKin varainhankinta käynnistyi vuoden 2018 alussa ja kestää vuoden loppuun asti. Lahjoitetuilla varoilla tuetaan VAMKin toimintaa ja tavoitteita. VAMK voi hankkia lahjoituksia yksityisiltä henkilöiltä sekä yrityksiltä ja yhteisöiltä. Valtio on lisäksi luvannut tukea toimintaa vastinrahalla, joka suhteutetaan kerättyyn yksityiseen pääomaan. Ammattikorkeakoulujen pääomittamiseen on varattu 24 miljoonaa euroa vuosille 2017–2018. Lisätietoja VAMKin varainhankintakampanjasta: vamk.fi/kiitos

Lahjoitus_VAMKin_hallitus_610.jpg

VAMKin yhtiökokouksessa 24.4.2018 valittu uusi hallitus päätti käynnistää syyskauden ottamalla osaa varainhankintakampanjaan. Ylärivissä vasemmalta Jasmin Granholm, Päivi Auranen, Johanna Kakkuri ja Sirpa Sainio. Alarivissä vasemmalta Jari Kuusisto, Christina Knookala, Susanna Koski, Henri Torsti ja Sture Erickson.

Teksti: Anna Sjöholm
Kuva: Anssi Turunen

Back