Vihreät miehet valloittivat Tampereen lukiot

Posted on 2016-03-08 12:39:28 EET.

Kello löi tiistaiaamuna 04.55, kun viimeisetkin matkalle lähtijät oli poimittu kyytiin, ja VAMKin värikäs pakettiauto suuntasi nokkansa kohti Sammon keskuslukiota ja Kalevan lukiota. VAMKin liiketalouden opiskelijoiden tehtävänä oli suorittaa sissimarkkinointitempaus, jonka toimeksiantajana oli Vaasan ammattikorkeakoulu.

www_sissi2.jpg

Kolmannen vuoden markkinoinnin opiskelijat Karina Mamadalieva, Tiia Patinen, Emilia Korkia-Aho, Eetu Ehrola, Joonas Haataja ja Robin Valli veivät VAMK-energiaa Tampereelle.

Tempauksen tarkoituksena oli markkinoida Vaasan ammattikorkeakoulua sekä lisätä Vaasan tunnettuutta tamperelaisten nuorten keskuudessa. Markkinointiprojektiin osallistunut Eetu Ehrola korostaa projektin ajankohtaisuutta.

– Abeilla on pian edessään valinta jatko-opiskelupaikasta, joten olimme liikkeellä parhaaseen mahdolliseen aikaan.

Katso opiskelijoiden tekemä video sissimarkkinointitempauksesta.

Haalarikulttuuria ja opiskelijaelämää

VAMKin markkinointia hoidettiin ständillä Instagram-kilpailun, haalarimerkkien, karkkien ja iloisten VAMK-opiskelijoiden voimin. Projektissa mukana ollut Emilia Korkia-Aho piti haalarikulttuurista kertomista tärkeänä ja nuoria kiinnostavana aiheena.

– Olen itsekin ennen opintojani ihmetellyt katukuvassa näkyviä värikkäitä haalareita ja miettinyt, mitäköhän kaikkea niihin liittyy, Korkia-Aho kertoo.

Tamperelaisille nuorille näytettiin myös kuvia Vaasasta ja opiskeluelämästä. Monipuolinen kuvaesitys sai paljon huomiota erityisesti Sammon keskuslukiossa, jossa se pyöri suurella näytöllä koulun yhdistetyssä aula- ja ruokailutilassa. Tempaus muistutti lukiolaisille, että Vaasa on hyvä vaihtoehto.

Opiskelijat olivat tyytyväisiä projektin toteutukseen.

– Oli huippua päästä tekemään oikeaa projektia, josta sai tärkeää kokemusta tulevaisuutta varten, toteaa Karina Mamadalieva.

Hakeminen VAMKin päivä- tai monimuoto-opintoihin 16.3. - 6.4. osoitteessa opintopolku.fi

www_sissi.jpg

Anna Niskanen ja Joonas Haataja edustamassa VAMKia Kalevan lukiolla.

Teksti ja kuvat: Liiketalouden opiskelijat Tiia Patinen, Sanna Saari ja Anna Niskanen

Back