VAMKin tuutorit iskussa syksyyn!

Posted on 2015-09-01 09:01:35 EEST.

Opiskelijakunta VAMOKin tuutorit ovat prepanneet itseään alkavan lukukauden koitoksiin, mikä heidän tapauksessaan tarkoittaa mallikaiden opintosuoritusten lisäksi osallistumista muun muassa koulun markkinointiin ja uusien opiskeljoiden perehdyttämiseen. VAMOK myös vastaa opiskelijoiden edunvalvonnasta ja järjestää monipuolista toimintaa jäsenilleen.

Syksyisin opiskelijakunta pitää tuutoreilleen perinteisesti yhteisen koulutuspäivän ja illanvieton. Lisäksi vielä pari päivää ennen lukuvuoden käynnistymistä pidettiin loppurutistustus käytännön asioista tuutorvastaavan Lauri Peltoniemen ja VAMKin oppilaitoskoordinatttorin Merja Salomäki-Jurkan kanssa.

Opiskelijakunnan tuutorit ja koko VAMKin muusta opiskelijajoukosta saatavat esittelijät ovat korvaamaton osa opiskelijarekrytointia: koulun esiintuomista toisille nuorille, nuorten kasvoilla ja aidoilla tarinoilla opiskelijaelämästä. Tuutorit vierailevat esimerkiksi alueen lukioissa ja ammattiopistoissa ja osallistuvat esittelytyöhön messuilla ja tapahtumissa.

www_lauripeltoniemi.jpg

Tuutorvastaava Lauri Peltoniemi (edessä vasemmalla) jakoi rutinoituneesti mm. tulevan Lukiopäivän liikenteen ohjaukseen tarvittavan miehityksen, myös haalarisovitusten ja uusien opiskelijoiden Olutpilaisten työnjako hoitui yhdellä istumalla.


www_merja_s-j.jpg

Oppilaitosyhteistyön koordinaattori Merja Salomäki-Jurkan tietoisku sisälsi tietoa VAMKin kärkiviesteistä- ja osaamisesta, markkinointityön käytännöistä ja esittelytyössä tuiki tärkeistä materiaaleista.

www_akuula2.jpg

Ami Kuula valmensi esilläolon ihanuuteen vahvalla osaamisellaan mm. ylioppilasteatteri Rampin ohjaajan ja näyttelijän työstä. Esiintymisen aa ja oo ovat hyvä valmistautuminen ja uskallus innostua asiastaan.

Teksti ja kuvat: Tarja Gromov

Back