VAMKin lukuvuosi käynnistyi energisesti

Posted on 2011-09-01 14:04:04 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulun VAMKin lukuvuosi 2011–2012 polkaistiin käyntiin uudistetulla, energisellä tavalla keskiviikkona 31.8. Hietalahden pesäpallostadionilla.

Avajaiset_1.jpg

Avajaiset_2.jpg

VAMKin avajaisia vietettiin leppoisissa merkeissä uusien opiskelijoiden ja henkilöstön kesken.

Perinteisen juhlasalissa pidettävän tilaisuuden sijaan VAMKin koko henkilöstö ja ensimmäisen vuoden opiskelijat yhdessä juhlistivat uuden lukuvuoden alkua raittiissa ulkoilmassa. Lukuvuoden avajaiset päätettiin uusia henkilöstön ja opiskelijoiden toiveesta. Tavoitteena on lisätä sekä henkilöstön että opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja me-henkeä.

Avajaiset_3.jpg

Avajaiset_4.jpg

Opiskelijat suuntasivat kampuksilta tutorien johdolla kohti pesäpallostadionia.

Avajaiset_5.jpg

Avajaiset_6.jpg

Avajaiset_7.jpg

Avajaiset_8.jpg

Avajaiset_9.jpg

Avajaiset_10.jpg

Rehtori Tauno Kekäleen tervehdyksen jälkeen jumppailtiin musiikin ja VAMOKin tahdissa. Sebastian Da Costa sai porukan liikkeelle ja iloiselle mielelle.

Tapahtumatäyteisen iltapäivän ohjelmassa oli muun muassa liikuntaa opiskelijakunta VAMOKin tahdissa, mukaan menoon tempaavaa musiikkia, kaupungin, rehtorin ja opiskelijoiden tervehdykset ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa. Avajaisriehan musiikista vastaavat viime kevään Idols-laulukilpailusta tuttu Lotta Sandholm sekä vaasalainen The Monkey Mess.

Avajaiset_11.jpgAvajaiset_12.jpg

Avajaiset_13.jpg

Avajaiset_14.jpg

Avajaiset_15.jpg

Musiikista vastanneet Lotta Sandholm ja The Monkey Mess keräsivät yleisön lavan eteen. Meininki vaihteli herkistelystä rokkiin, ja päivän edetessä väen tanssijalkakin alkoi ottaa musiikista tahtia.

VAMKin alkaneen lukuvuoden painopiste on opetuksen kehittämisessä. Keskiössä on erityisesti nk. juonneopetus, jolloin opiskelija omaksuu laajojen, työelämälähtöisten osaamiskokonaisuuksien kautta opintoalansa edellyttämän tiedon, ammattiosaamisen ja asenteen. Lisäksi lisätään opettajan roolia opiskelijan ohjaamisessa sekä kehitetään virtuaalisia oppimisympäristöjä.

Avajaiset_16.jpg

Avajaisten kutsuvieraat Vaasan yliopiston rehtori Matti Jakobsson, Oy VAMK Ab:n osakeyhtiön hallituksen puheenjohtaja ja Vaasan kaupungin sivistystoimialajohtaja Christina Knookala, kansanedustaja ja hallituksen varapuheenjohtaja Miapetra Kumpula-Natri sekä varavaltuutettu Jarmo Wahlström viihtyivät VAMKin rehtori Tauno Kekäleen ja hallintojohtaja Minna Laadun kanssa.

Kiitämme yhteistyökumppaniamme.

Olvi-logo-muokattu.jpg

 

Teksti: Tiina Ramsila
Kuvat: Vesa Sirén, Tiina Ramsila, Jussi Valtonen ja Kenneth Norrgård

Back