VAMKin englanninkielisiin koulutuksiin tunkua

Posted on 2014-02-14 13:50:14 EET.

Vaasan ammattikorkeakoulun VAMKin tiistaina päättynyt englanninkielisten koulutusten haku sujui erinomaisesti. VAMKissa tarjolla oli kaksi englanninkielistä koulutusta, joiden 73 aloituspaikkaa tavoitteli ensisijaisesti 673 hakijaa.

- Ensisijaisten hakijoiden määrä kasvoi viime vuodesta huikeasti, 52 prosentilla, iloitsee VAMKin yhteishakuvastaava Hanna-Leena Raja-aho.

Valtakunnallisesti englanninkielisten koulutusten hakijamäärät sen sijaan laskivat hieman viime vuodesta. Englanninkielisiä koulutuksia tarjoaa 23 suomalaista ammattikorkeakoulua.

Kansainvälisyys sekä monikielisyys ja -kulttuurisuus ovat kiinteä osa Vaasan ammattikorkeakoulun opetusta ja päivittäistä toimintaa. VAMKissa opiskelee vuosittain noin 400 ulkomaalaista opiskelijaa, vastaavasti ulkomaille vaihto-opiskeluun tai työharjoitteluun lähtee noin 180 opiskelijaa. Ulkomaalaiset vierailijaluennoitsijat tuovat oman lisävärinsä opiskeluun. Myös VAMKin henkilöstö osallistuu aktiivisesti ulkomaan opettaja- ja asiantuntijavaihtoihin.

Lisätietoja:

Yhteishakuvastaava Hanna-Leena Raja-aho
hanna-leena.raja-aho@vamk.fi

Back