VAMKin akkuteknologian uutuuskoulutus: ilmoittautuminen syksyllä jatkuviin opintoihin alkaa 20.8.

Posted on 2018-08-06 08:54:44 EEST.

Opiskele-akkuteknologiaa-ja-kiertotaloutta_600px.jpg

Toukokuussa VAMKissa käynnistettiin akkuteknologian osaajia valmentava opetuskokonaisuus. Opintojen tarkoituksena on vastata energiateknologiayritysten osaaja- ja koulutushaasteisiin. 

- Valitessaan näitä opintoja opiskelija varmistaa olevansa valmistuessaan mukana ajan vaatimuksissa, VAMKin tekniikan johtaja ja hankkeen projektipäällikkö Jorma Tuominen sanoo.

35 opintopisteen opetuskokonaisuudessa käsitellään kiertotalouteen, energiavarastointiin ja akkuteknologiaan liittyviä teemoja. Opintoihin voivat osallistua tekniikan opiskelijat VAMKissa ja koko kampusalueella.

 

Opinnot jatkuvat syksyllä

Syyskuun puolessa välissä käynnistyvät opintokokonaisuuteen kuuluvat seuraavat opintojaksot, joihin voi ilmoittautua 20.8.-9.9. välisenä aikana:

  • Battery drives / Akkukäytöt (5 op)
  • Chemistries and components of lithium-ion battery cells / Akkujen ympäristöystävällinen suunnittelu ja valmistaminen (5 op)

Opiskelija voi sijoittaa opinnot vapaasti valittaviin opintoihin tai suuntaaviin ammattiopintoihin. Opintojaksoille ilmoittaudutaan oman korkeakoulun kautta. Mikäli opintojaksosta kiinnostunut ei ole kirjoilla missään korkeakoulussa, voi VAMKin järjestämiä opintoja tulla suorittamaan myös avoimen ammattikorkeakoulun kautta.

Myöhemmin syksyllä opinnot jatkuvat seuraavasti:

  • ECO-friendly product design in electrical and electronics industry, 5 op  (lokakuu, viikko 43 lähtien)
  • Business Models for Battery Storages, 5 op (marraskuu 2018)
  • Battery Energy Storages in Smart Grids, 5 op (marraskuu 2018)

Lisätietoja:
jorma.tuominen@vamk.fi

Back