#VAMK on the Air - kuvaa, tägää ja osallistu kilpailuun!

Posted on 2015-01-16 14:00:16 EET.

Energinen VAMK kuuluu keskiviikkoisin klo 18.00 radioaalloilla, kun #VAMK on the Air -radioshow kajahtaa eetteriin netissä, Radio Luxin kanavalla. Keskustelua ovat virittelemässä VAMKin opiskelijat Tommi Mäki ja Mira Tuominen. Lisäksi studiossa on mielenkiintoisia vieraita ottamassa kantaa päivänpolttaviin opiskeluteemoihin.

Jokaisessa lähetyksessä kuuntelijoilla on myös mahdollisuus voittaa hienoja palkintoja. Kilpailuun osallistuminen on helppoa:

  • Merkitse Instagramissa kuvaasi hashtagit #vamk ja #kampusradio. Väärin kirjoitettuja hashtageja ei huomioida.
  • Huomioi, että kuva täyttää viikoittain vaihtuvan teeman kriteerit.
  • Kerro lyhyesti, mitä kuvassa on, ja miksi osallistut juuri kyseisellä kuvalla.

Kilpailuteema 1: suosikkimaa (16. - 21.1.2015)

Anna luovuuden kukkia ja osallistu nyt kilpailuun kuvalla, jonka teemana on ”Oma suosikkimaani”. Kilpailu käynnistyy perjantaina 16.1. ja päättyy ke 21.1. klo 18.00. Voittajan nimimerkki julkaistaan keskiviikkona 21.1. #VAMK on the Air -lähetyksen lopussa, ennen klo 19.00.

Uusi kilpailuteema julkaistaan keskiviikkoisin suorassa lähetyksessä sekä VAMKin facebookissa: facebook.com/VAMKyourself ja Instagramissa: instagram.com/VAMKyourself.

Kerrallaan on voimassa yksi kilpailuteema, jolloin ko. teemaan voi osallistua aikavälillä keskiviikko klo 19.00 – keskiviikko klo 18.00. Instagram-kilpailu on käynnissä 16.1. - 1.4.2015.

Katso kilpailun palkinnot ja lue säännöt täällä.

www_kuva_vamk_karuselli.jpg

Back