VAMK ja Novia tempaisevat Suomi kokeilee -kiertueella 17.2. - osallistu tilaisuuksiin

Posted on 2017-02-08 14:55:15 EET.

VAMK ja Yrkeshögskolan Novia järjestävät Vaasassa kaksi tapahtumaa perjantaina 17.2. Tervetuloa mukaan!

TryOut! Energy -yleisötapahtuma kaupunkilaisille

Aika: perjantaina 17.2. klo 11–17
Paikka: Kauppakeskus Rewell Center, tapahtumatori

Rewellin tapahtumatorilla vaasalaiset voivat tutustua ammattikorkeakoulujen toimintaan. Paikalla on eri alojen opettajia ja opiskelijoita sekä energisiä ja aktiivisia toimintapisteitä, jotka valottavat robotisaation, logistiikan ja matematiikan sekä epidemioiden ja hyvinvoinnin kysymyksiä.

Mukana Rewellissä on muun muassa uudenlainen yhteistyörobotti YuMi. Lisäksi paikalla on laite, jonka avulla pääsee kokeilemaan, minkälaisia bakteereita ihmiset kantavat. Myös rasvaprosentti on mahdollista käydä selvittämässä.

www_YuMi.jpg

Rewell Centerissä voi käydä tervehtimässä muun muassa yhteistyörobotti YuMia.

TryOut! Factory -seminaari sidosryhmille

Aika: perjantaina 17.2. klo 9–12
Paikka: Muotoilukeskus MUOVA, Wolffintie 36 F 11
 
Korkeakoulujen yritys- ja organisaatiokumppaneille suunnattu seminaari esittelee Vaasan tutkimus- ja kehittämisympäristöjä sekä digitaalisia yhteistyöalustoja. Seminaarissa keskustellaan siitä, miten yritykset voivat hyödyntää korkeakoulujen osaamista, resursseja ja yhteistyöalustoja entistä tehokkaammin.

Ilmoittautuminen seminaariin viimeistään 13.2. https://e-lomake.puv.fi/elomake/lomakkeet/6455/lomake.html

Molemmat tilaisuudet järjestetään osana valtakunnallista Suomi kokeilee -kiertuetta, joka käynnistyi viime marraskuussa ammattikorkeakoulujen, Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry:n ja valtioneuvoston kanslian yhteistyönä. Kiertue koostuu 19 tilaisuudesta kaikissa Suomen maakunnissa. Suomen hallitusohjelman mukaisesti tarkoituksena on kannustaa alueet uusiin kokeiluihin ja kokeilukulttuurin kehittämiseen.

Lisätietoja:
- Miia Lammi, kehittämispäällikkö (VAMK), puh. 050 408 4969
- Elina Martin, johtaja (VAMK), puh. 040 549 3542

Back