Tutustu EU-hankkeisiin kampuksella 9.5.

Posted on 2018-05-04 09:05:45 EEST.

Meillä Pohjanmaalla on käynnissä useita mielenkiintoisia EU-hankkeita. Eurooppa-päivänä 9.5. kaikilla on mahdollisuus tutustua hankkeisiin ja siihen, kuinka EU-rahoilla luoda innovaatioita, työtä ja uusia ratkaisuja Pohjanmaalla.   

Klo 10–15 Muova, Wolffintie 36, Vaasa
Muovassa järjestetään drop in -tapahtuma teemalla ”Industrial services in the digital era”. Päivän aikana on mahdollisuus keskustella Muovan ja Vaasan yliopiston asiantuntijoiden kanssa teemaan liittyvistä kysymyksistä sekä testata VR-teknologialla toteutettua palveluiden prototypiointiympäristöä.

Klo 11–13 Vaasan yliopisto, Fabriikki, Yliopistonranta 10, Vaasa     
Kiinnostaako tuulienergia tai lämmön varastointi? Entä digitalisaatio? Biokaasun käyttö autojen polttoaineena? Tule kysymään vaikeita näistä ja monista muista aiheista sekä tutustumaan energian, kestävän kehityksen ja digitalisaation hankkeisiin. Esittelemme EU-rahoitusta (erityisesti Euroopan aluekehitysrahaston rahoitusta) saaneita hankkeita. Tapahtumassa mukana Vaasan yliopisto, VASEK ja Merinova.

Klo 13–15 Technobothnia, Puuvillakuja 3, Vaasa     
Robotiikkaa, virtuaalisuutta ja teollista internetiä on tarjolla opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothniassa.  Näe, miten robotti kokoaa akut, ja osallistu virtuaaliselle kierrokselle akkutehtaassa. Esittelyssä myös, miten IoT-järjestelmä ohjaa tekniikkaa Meteorian-vierailukeskuksessa Söderfjärdenillä.

Klo 13-15 Centria Fur Studio, Campus Allegro, Kauppiaankatu 10,  Pietarsaari
Fur Studio esittelee turkiksen monipuolisia käyttömahdollisuuksia ja käynnissä olevaa ReUseFoxHair-hanketta.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Lue lisää osoitteesta obotnia.fi ja euinmyregion.eu!

Back