Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu haussa – voittajatiimille 3000 euroa

Posted on 2021-01-08 09:49:06 EET.

Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu on Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen ja Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOKin yhteinen hackathon-tapahtuma. Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu juhlistaa vakinaisten ammattikorkeakoulujen 25-vuotista historiaa, kohdistaa katseet ammattikorkeakoulujen tulevaisuuteen, haastaa ajattelemaan ja luo uutta. 

Tapahtuma järjestetään täysin etänä.

Haemme kilpailuun ammattikorkeakouluopiskelijoiden muodostamia tiimejä kehittämään ratkaisuja ammattikorkeakoulutuksen tulevaisuuden haasteisiin. Kilpailuun voi hakea ammattikorkeakouluopiskelijoista koostuva 2-5 hengen tiimi omalla ratkaisuideallaan. Opiskelijoiden ei tarvitse opiskella samassa ammattikorkeakoulussa. Aiempaa kokemusta hackathoneista ei tarvita.

Kilpailuun valittuja tiimejä sparrataan ja fasilitoidaan ratkaisuidean kehittämisessä.

Osallistumiseen tarvitsee oman tiimin sekä luovaa ja innovatiivista mieltä. Tiimit esittelevät hakemuksessa ongelman tai teeman, johon haluaisivat tarttua, sekä ratkaisuidean ongelmaan lyhyesti. Lisäksi lomakkeella arvioidaan idean uutuusarvoa, ja esitellään lyhyesti jokainen tiimiläinen. Valittujen ratkaisuehdotusten tulee sijoittua vähintään yhden esitellyn teeman alle.

 

Lisätietoa osallistumisesta ja teemoista löytyy www.tulevaisuudenamk.fi .

 

#TulevaisuudenAMK

 

Ystävällisin terveisin 

Nina Ylönen

Viestinnän ja hallinnon suunnittelija

Communications and Administration Specialist

Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry

The Rector's Conference of Finnish Universities of Applied Sciences, Arene

 

Email: nina.ylonen@arene.fi

Telephone: +358 406 610 461

Twitter @Arene_ry
www.arene.fi

 

Back