Tommi Halkosaari SAMOKin hallitukseen

Posted on 2015-11-25 13:04:58 EET.

Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOKin hallituksen puheenjohtaja Tommi Halkosaari valittiin Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n hallitukseen. Halkosaari opiskelee sähkötekniikan insinööriksi VAMKissa neljättä vuotta.

www_Tommi_SAMOK.jpg

Tommi Halkosaari valittiin SAMOKin hallitukseen liittokokouksessa Lahdessa perjantaina 20.11.
 
- Mahtavaa päästä tuomaan ammattikorkeakouluopiskelijoiden näkemyksiä valtakunnallisesti esiin suurten muutosten vuotena. Erilaiset korkeakoulujen yhteistyömallit nousevat ensi vuonna esiin ja osa keskusteluista alkaa jo tuottamaan tuloksia. Koko korkeakoulutus on suuren muutospaineen alla leikkausten ja digitalisaation myötä. Digitalisaatiostakin on puhuttu nyt jo pidemmän aikaa ja nyt on opiskelijoiden paikka näyttää, mitä digitalisaatio todella tarkoittaa ja mitä mahdollisuuksia se voi tuoda opetukseen. Opetuksessa täytyy osata hyödyntää aivan uudenlaisia tapoja ja oppimisympäristöjä. Haastan pohtimaan, onko tänä päivänä kannattavaa keskittyä opetuksessa ulkoa opetteluun vai pitäisikö meidän keskittyä opetuksessa tiedonhankkimistaitoihin, Halkosaari summaa ajatuksiaan tulevasta toimikaudesta.
 
Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2016 valittiin Jemi Heinilä Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAsta ja varapuheenjohtajaksi Sonja Raitamäki Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUOsta. Tommi Halkosaaren lisäksi hallitukseen valittiin Jaakko Lehtonen Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKOsta, Riina Kasurinen HAAGA-HELIAn opiskelijakunta HELGAsta, Monna Salmi Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunta LAMKOsta sekä Gramoz Shpendi Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HAMKOsta.

Lisätietoja:
Tommi Halkosaari, hallituksen puheenjohtaja, VAMOK
tommi.halkosaari@vamok.fi, puh. 0400 436 800
 
Anni Koivisto
Kampanjapäällikkö, hallituksen varapuheenjohtaja, VAMOK
anni.koivisto@vamok.fi, puh. 040 415 5969
 
Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry on ammattikorkeakouluopiskelijoiden itsenäisesti hallitsema valtakunnallinen, sitoutumaton ja riippumaton edunvalvonta- ja palvelujärjestö. SAMOK huolehtii opiskelijoiden näkemysten saattamisesta valtionhallinnon ja muiden yhteistyötahojen tietoon. SAMOK järjestää opiskelijoille erilaisia valtakunnallisia palveluja ja alennuksia. SAMOKiin kuuluvilla opiskelijakunnilla on yhteensä noin 63 000 jäsentä ja kaiken kaikkiaan SAMOKiin edustaa noin 140 000 ammattikorkeakouluopiskelijaa.

Back