Starbucks saapui VAMKiin!

Posted on 2015-12-01 09:52:09 EET.

Suomen pohjoisin Starbucks on the go -itsepalvelukahvila avattiin VAMKiin joulukuun alussa. Itsepalvelukahvila Palosaaren kampuksella tarjoilee samoja ensiluokkaisia tuotteita ja korkealaatuista designia kuin Starbucks-kahvilat ympäri maailman.

- Olemme iloisia saadessamme Starbucks on the go -itsepalvelukahvilan Vaasaan ja ensimmäisenä vielä kampuksellemme osaksi opiskelijoidemme arkea, sanoo VAMOKin puheenjohtaja Tommi Halkosaari.

Tommi_Starbucks.jpg

Tommi Halkosaaren aamu alkoi Starbucksin kahvilla.

Saatavilla on laaja valikoima Starbucks-juomia samoista Starbucks-kahvipavuista ja aidosta maidosta valmistettuina kuin kahviloissakin. Juomat valmistetaan viimeisimmällä sveitsiläisellä teknologialla ja käyttäjäystävällisellä kosketusnäytöllä varustetuilla espressoautomaateilla.

Valikoimassa on tarjolla tutut Starbucks-kivijalkakahviloiden suosikit Caffe Latte, Cappuccino ja kaakao, sekä erikoisuuksia kuten Chai Tea Latte. Asiakkaat voivat myös muokata oman juomansa esimerkiksi maustamalla sen makusiirapilla tai tuplaamalla espressomäärän. Asiointia kahvilassa helpottavat monipuoliset maksutavat: mobiili-, käteis- ja korttimaksu.

Hinnasto_Starbucks.jpg

Itsepalvelukahvila sijaitsee Palosaaren kampuksen C-aulassa, C134 -auditorion vieressä. Kuvat: Eliina Salmela

Lisätietoja:

Tommi Halkosaari, hallituksen puheenjohtaja, VAMOK
puh. 045 177 7955

Kristiina Ylikunnari, Selecta Suomi viestintä
Puh. 050 5580 114

Back