Opiskelijat tähdittävät uutta VAMK on #parastaaikaa -mainosvideotamme

Posted on 2018-10-12 11:09:04 EEST.

VAMKin tiedotus- ja markkinointitiimi on toteuttanut yhteistyössä Smile Audiovisual Oy -tuotantoyhtiön kanssa VAMK on #parastaaikaa -mainosvideon. Video on katsottavissa osoitteessa: https://youtu.be/eXE3TT3myVk

Ota opiskeluajasta kaikki irti. Haasta itseäsi, kohtaa pelkosi ja elä täysillä. Opiskelu on elämän #parastaaikaa.

Reilun minuutin kestävän videon pääviesti on opiskelijoidemme esiintuoma VAMKin ykkösvahvuus eli yhteisöllisyys. Laadukkaasti toteutetulla videolla halutaan kertoa tarinaa elämän parhaasta ajasta, johon arkisen aherruksen lisäksi kuuluvat opiskelukaverit ja harrastusmahdollisuudet. Elämäniloa huokuva video herättää tunteita ja houkuttelee nuorta tutustumaan korkeakouluun nimeltä VAMK.

Videossa esiintyy 16 VAMKin opiskelijaa tai alumnia, kolme vaasalaista lukiolaista sekä henkilökunnan jäseniä. Videon tuotanto- ja editointivaiheessa on ollut mukana myös vaasalaisia lukiolaisia, jotka ovat saaneet vaikuttaa videon sisältöön.

VAMKin muut vahvuudet työelämälähtöisyys, kansainvälisyys ja energinen Vaasan seutu tuodaan esille kampanjaan kuuluvissa ”Opiskelijat kertovat omin sanoin” -videoissa, joissa opiskelun arjesta; peloista, mahdollisuuksista ja onnistumisista kertovat VAMKin eri alojen opiskelijat. Videoita voi katsoa VAMKin YouTube-kanavalla: https://www.youtube.com/user/VAMKyourself/videos. Myös opiskelijaelämää esittelevät VAMKin vlogit alkavat ilmestyä myöhemmin syksyllä.

Uusia videoita mainostetaan kohderyhmälle VAMKin YouTube-kanavalla sekä sosiaalisen median kanavissa.
•    youtube.com/VAMKofficial
•    facebook.com/VAMKofficial
•    instagram.com/VAMKofficial
•    LinkedIn: Vaasan ammattikorkeakoulu
•    twitter.com/vamktweets

Kiitos kaikille videossa esiintyneille sekä järjestelyissä avustaneille!

Lisätietoja:
viestinta@vamk.fi

Back