!NNO WEEK -konsepti valtakunnalliseen Korkeakoulujen yrittäjyysfoorumi -kilpailuun

Posted on 2011-03-15 10:24:28 EET.

VAMKin yrittäjyystekoa edustaa !NNO WEEK -konsepti Korkeakoulujen yrittäjyysfoorumi -finaalissa 10.–11.5. Tampereella.

Korkeakoulujen yrittäjyysfoorumi on kilpailu, jossa esitellään onnistunutta opettamiseen liittyvää asiaa tai tapahtumaa valtakunnallisesti. Kilpailu on kaksivaiheinen: jokaisessa ammattikorkeakoulussa järjestetään sisäinen kilpailu, jonka voittaja lähetetään valtakunnalliseen loppukilpailuun.

VAMKissa pyhitettiin kokonainen teemaviikko (!NNO WEEK 2010) yrittäjyydelle, jonka aikana yrittäjyyden olemusta pohdittiin opiskelijoiden, kansainvälisten vieraiden ja alueen työelämäkumppaneiden kanssa useissa eri kohtaamisissa. Yrittäjyyden ja yrittäjämäisen asenteen sekä liiketoimintaosaamisen edistäminen ovat VAMKin tärkeitä tavoitteita. Nämä teemat on tuotu kaikkiin koulutusohjelmiin, sillä tätä osaamista ja asennetta tarvitaan sekä yritystoiminnassa että toisen palveluksessa työskennellessä. !NNO WEEK -konseptin tärkeimpänä tavoitteena oli koota yhteen kaikki VAMKin yrittäjyyskasvatuksen, yritysyhteistyön ja aiheen kansainväliseen verkostotoimintaan sitoutuneet toimijat – opiskelijoita unohtamatta. !NNO WEEK 2010 -tapahtumakokonaisuus oli pilotti, jonka kokemusten pohjalta konseptia kehitetään edelleen ja toteutetaan jatkossa VAMKin YRI-tiimin johdolla.

!NNO WEEK -tiimin jäsenet ovat Mira Pihlaja (JEP-hankkeen projektipäällikkö, VAMK), Jukka Rautio (Minä Osaan -hankkeen projektipäällikkö, VAMK), Kaisa Lehtimäki (SaTaVa -hankkeen suunnitelija, VAMK)  Malin Wälitalo (Leader -projektin 4our Future -hanke), Hanna Yli-Yrjänäinen (VAMKin Yritysklinikka) sekä VAMKin  Business Factoryn  ohjaajat. Muita osallistujia ovat yrittäjäyhdistykset, yritykset ja muut yhteistyöorganisaatiot sekä eri tilaisuuksiin ja opiskelijoiden diilikisan kisatiimien arviointiin osallistuneet opettajat, eri tapahtumiin osallistuneet opiskelijat sekä toteutukseen osallistuneet opiskelijaryhmät. !NNO WEEK -konseptin suunnittelu, toteutus ja seuranta tehtiin vuoden 2010 aikana ja varsinaisen pilotin toteutus oli syksyllä 2010.

Back